Sportsdøgnet Live

TV 2 Play
Min konto
5. juni 15:44

Boasson-Hagen frir til Uno-X

Foto: Mathilda Ahlberg / BILDBYRÅN

Edvald Boasson-Hagen er på utgående kontrakt i TotalEnergies, men 36-åringen er klar på at han ønsker å sykle videre etter årets sesong.

– Jeg tenker å fortsette et par år til. Jeg er på utgående kontrakt, men jeg håper at det skal ordne seg snart, sier Boasson-Hagen til dansk TV 2 før mandagens etappe i Critérium du Dauphiné.

Veteranen ønsker seg gjerne til Uno-X.

– Det er et veldig fint lag, og jeg håper å kunne gjøre det, men vi får se hva Jens (Haugland) vil. Jeg er i hvert fall klar til å snakke med ham, sier Boasson-Hagen.

– Jeg har det fint i det laget jeg er i nå, men Uno-X har et spennende lag, så jeg vil gjerne snakke med Jens, legger han til.

Uno-X-sjef Jens Haugland setter pris på ordene til Boasson-Hagen.

– Først og fremst er det særdeles hyggelig at en av Edvalds kaliber uttaler seg på den måten. Så skal Uno-X legge en kabal når laget skal settes opp med unge og eldre ryttere, så det er en «tricky» kabal, sier Haugland til TV 2.

– Det er trangt i døren, men vi skal bli veldig mye klokere de neste ukene, så vi håper at vi inn mot Tour de France vet hvordan vi skal se ut i 2024, fortsetter Uno-X-sjefen.

Både Boasson-Hagen og Haugland bekrefter at de har snakket litt sammen.

– Edvald er en kar jeg respekterer veldig, og han er en steinbra fyr som har gjort utrolige ting for norsk sykkel, men vi får se. Det skal stemme, sier Haugland.

I går 21:58
I går 21:26
I går 21:05
I går 19:52
I går 19:08
I går 18:03
I går 16:42

Tips TV 2

Har du tips, bilder eller video om saken?