Sportsdøgnet Live

TV 2 Play
Min konto
5. juni 15:33
Dommer Rohit Saggi ble truffet av en flaske i hodet etter kampslutt i Stabæks seier over Vålerenga. Nå er det klart at den skyldige blir utestengt fra Stabæks hjemmekamper ut året.

Stabæk utestenger tilskuer etter flaskekasting mot dommer

Stabæk-supporteren som sendte en brusflaske i hodet på dommer Rohit Saggi, får ikke se flere av klubbens hjemmekamper i år.

Det opplyser Stabæks arrangementsansvarlig Kjetil Ekeli overfor Budstikka.

– Han har fått en utestengelse fra kamper på Nadderud ut 2023. Vi har avtalt et oppfølgingsmøte i august, med mulighet for å forandre deler av straffen, sier Ekeli.

Flaskeepisoden skjedde etter kampslutt i Stabæks 2-1-seier over Vålerenga. Da dommertrioen var på vei mot spillertunnelen, kastet en mindreårig tilskuer en flaske som traff Saggi i tinningen. Han gikk ned for telling og fikk senere konstatert hjernerystelse.

Personen ble umiddelbart tatt hånd om, og politiet anmeldte saken. Stabæk ønsket ikke å dele ut en strengere straff enn en utelukkelse for resten av sesongen.

– Vi kapper ikke beina av noen. Samtidig er det på sin plass med en tydelig straff. I samråd med foreldre er vi enige om å gjøre en oppfølging i august, sier Ekeli.

(©NTB)

14:23
11:26
10:33
07:50
I går 23:32

Tips TV 2

Har du tips, bilder eller video om saken?