Sportsdøgnet Live

28. mai 2023 19:25
Roberto Firminos siste kamp for Liverpool ble av det kaotiske slaget.

Scoret i kaotisk avskjed

Liverpool startet strålende i sesongens siste kamp mot Southampton. Raske mål av Jota og Firmino sørget for 2-0-ledelse, men så snudde det totalt.

Først utlignet Ward-Prowse, før to scoringer av Sulemana sendte nedrykksklare Southampton i ledelsen på hjemmebane. Etter 64 minutter økte Adam Armstrong til 4-2.

Firmino ble byttet ut etter 57 minutter i Liverpool-avskjeden.

Cody Gakpo reduserte for Liverpool etter 72 minutter og kun minutter senere utlignet Jota til 4-4 da han banket ballen opp i nettaket.

Begge lag hadde flere store muligheter på tampen, men det endte 4-4.

– Det var en vill kamp. Litt for vill etter min smak for å være ærlig. Starten var veldig bra, avslutningen var strålende og midtdelen var ikke god nok, sier Liverpool-sjef Jürgen Klopp til BBC.

Ingen av lagene hadde noe annet enn æren å spille for i siste runde. Southampton blir nummer 20, mens Liverpool blir nummer fem.