Dette var en av tegningene som ble laget i forkant av BMW X6 lanseringen. Vi tror den nye X4 en vil være en SUV i samme sjanger   altså med coupe linjer.
Dette var en av tegningene som ble laget i forkant av BMW X6 lanseringen. Vi tror den nye X4 en vil være en SUV i samme sjanger altså med coupe linjer.

X4: Ny og sporty SUV fra BMW

Kjøperne vil ha mer – og det skal de få!

BMW har lagt bak seg et rekordår og girer nå opp ytterligere for å holde konkurrentene unna.

X-serien med høyreiste biler (de fleste av dem med firehjulstrekk), har vist seg å være et særdeles smart trekk. Det startet med X5, så kom X3 og etter hvert X6.

Minstemann X1 har vært en kjempesuksess fra første stund, og til neste år er det klart for enda en modell, nemlig X4.

Del med Facebook-vennene dine

Sporty X3

Den blir beskrevet som en mer sporty utgave av X3, med lavere taklinje og høyere coupe-faktor. Med andre ord en oppskrift som ligner veldig mye på X6.

Med det håper BMW å bygge videre på X3-suksessen – og tiltrekke seg enda flere kunder.

LES TESTEN: Denne er best – men kjøp en annen

Kunne solgt mer

Andre generasjon X3 har blitt en enda større salgssuksess enn det BMW hadde våget å håpe på. I fjor økte den salget med 27 prosent, opp til 149.000 eksemplarer.

Med det gikk den forbi X1 i salg – og BMW hevder selv at de kunne solgt 35.000 flere eksemplarer hvis produksjonskapasiteten hadde klart å henge med etterspørselen.

LES OGSÅ: Tre ting du ikke visste om BMW X5


Ikke så ruvende

Skissen over kom ut i forkant av X6-lanseringen. Det er grunn til å vente at mange av linjene blir med videre også til X4, men at det på grunn av størrelsen ikke blir riktig så ruvende som X6.

Foreløpig har ikke BMW sagt noe offisielt om lansering av X4, annet enn av det skal skje neste år. Sannsynligvis snakker vi nok andre halvdel av 2014.

LES OGSÅ: Disse SUV-ene kan du prute på