VW Boble: Har du sett denne bilen?

Meget spesiell Boble sporløst borte. Bestillingstyveri?

Denne Bobla ble stjålet fra Herrejordet og er sporløst borte. Har du sett den? (Foto: Privat/pd.no/ANB)
Denne Bobla ble stjålet fra Herrejordet og er sporløst borte. Har du sett den? (Foto: Privat/pd.no/ANB)

Det var for drøyt 14 dager siden at bileieren kom hjem fra jobb og oppdaget at den irrgrønne bilen hans var borte. Han kontaktet politiet for å melde fra om tyveriet. Det skriver Porsgrunns Dagblad.

– Bilen ble stjålet ved bileierens bolig på Herrejordet. De er ganske sikre på at den sto der da eier ble hentet for å kjøre på jobb om morgenen. Men da de kom hjem var den rett og slett borte, forteller politiførstebetjent Svein Erik Vatle.

Uten spor

Vatle forteller videre at de ikke har mange gode spor i saken.

– Bilen er rett og slett sporløst borte. Men vi har fremdeles et lønnlig håp om at noen har sett bilen. Det ville vært merkelig dersom ingen har sett bilens bevegelser her i fjorden. Med den fargen, og med en meget spesiell lyd når den kjører, burde den tiltrekke seg oppmerksomhet, sier Vatle.

Den spesielle lyden kommer av at bilen har effektanlegg, som gir skikkelig «grom-lyd».

Kan være slaktet

Selv om politiet ber om tilbakemeldinger fra dem som eventuelt har sett bilen, frykter de også at den kan være plukket fra hverandre og solgt som deler.

– Dessverre er det ting som tyder på at dette kan være et bestillingstyveri. Bilen var i god tekniske stand, og fristende for dem som har bruk for gode deler til en slik gammel Boble. Vi får håpe vi tar feil i denne antagelsen, sier Svein Erik Vatle.

Del med Facebook-vennene dine

Du kan lese mer om bil og trafikk på pd.no - her:

SE OGSÅ: Dette skjer mens sjefen er borte