Volvo XC90: - Ikke mobb bilen min!

Les hvorfor Kristian tar bilen sin kraftig i forsvar.

XC90 designet har vært nesten uforandret siden bilen ble lansert, dette er en utgave fra før faceliften i 2007..
XC90 designet har vært nesten uforandret siden bilen ble lansert, dette er en utgave fra før faceliften i 2007..

Nå er det full fart på Broom-forumet!

Målet er at dette skal være en møteplass for de mange tusen som er innom broom.no hver dag. Her kan man utveksle synspunkter, diskutere og ikke minst: Få hjelp av de mange bilkyndige leserne våre.

En av dem som føler behov for å ta bilen sin skikkelig i forsvar er Kristian. Han eier en bil som har fått mye pepper, også her på broom.no - nemlig Volvo XC90.

Bedre enn sitt rykte? Ja, det mener i alle fall Kristian.

Her er innlegget hans:

Perfekt familiebil

Etter å ha lest utrolig mye negativt og usaklig baksnakking fra folk som aldri har hatt bilen og sikkert ikke kjørt den en gang kjenner jeg som eier av Volvo XC90 et enormt behov for å si fra: IKKE MOBB BILEN MIN!

Når jeg leser om XC90 på forumer og i tester og sammenligninger høres det ut som dette er den dårligste bilen som noen gang er produsert. Vel la meg får fortelle dere dette: Det er den IKKE. Tvert imot, mer perfekt familiebil finnes antakelig ikke på markedet og det fortjener Volvo applaus og kred for. Ikke ustanselige mengder med negative oppgulp.

Taxi-eier Rune er mildt sagt ikke enig - les mer her:

Alvorsprat/bønnestund

Vi kjøpte vår for to år siden. Da var den fire år gammel og egentlig hadde vi ikke råd til så dyr bil men med tre unger og behov for mye plass og også firehjulstrekk var det ikke så veldig mye å velge mellom ut over kjipe billigbiler. Så vi tok en alvorsprat / bønnestund med banken og fikk økt billånet slik at vi kunne kjøpe XC90 eller "storebilen" som ungene kaller den.

Nå sitter vi høyt og trygt og med fin oversikt. Vi har verdens fineste og mest praktiske interiør. Vi har all boltreplassen vi kan ønske oss og vi kan til og med sette en av ungene helt bakerst og bruke midtsetet som fredsone de dagene der det trengs. Vi har også verdens beste fremkommelighet. Denne bilen kjører seg aldri fast.

Ingen problemer

Vi har på to år ikke hatt ett eneste feilslag eller problem. Ingen påkostninger ut over vanlig service. Likevel mener "expertene" at dette er en møkkabil. Jeg vil gjerne få benytte anledningen til å få si at de tar feil og at dette er bilen flere hadde fortjent å få eie.

Rett og slett verdens beste familiebil!

Har du synspunkter eller erfaringer? Her kan du lese svarene som har kommet til nå. Vi håper mange flere slenger seg på!

Del med Facebook-vennene dine

LES OGSÅ: XC90 slaktes i kvalitetsundersøkelse