Volvo V40 Heico: Tøffere - allerede før den kommer

Stylingfirmaet er i gang - før bilen har gått i produksjon!

Volvo har bestandig vært populære biler både å tune og style. Her er en liten smakebit på hva vi kan vente oss på nye V40 når den kommer i slutten av august.  (Foto: Skisse:Heico Sportive)
Volvo har bestandig vært populære biler både å tune og style. Her er en liten smakebit på hva vi kan vente oss på nye V40 når den kommer i slutten av august. (Foto: Skisse:Heico Sportive)

Produksjonen av nye Volvos stolthet – nye V40 - starter først om en ukes tid.

Det hindrer slett ikke Heico Sportiv – som de siste årene har spesialisert seg på trimming og styling av nettopp Volvo – med å allerede nå komme med forslag til oppgraderinger.

Det tyske firmaet tilbyr stylingdetaljer som spoilere, sideskjørt, felger, eksosanlegg, griller, senkesett og motoroppdateringer til de fleste Volvo-modellene allerede.

V40 – et høydepunkt

Nå har de altså kastet seg over den helt nye V40. De bekrefter på sin hjemmeside at de jobber for fullt med å få nykommeren inn i sitt allerede rikholdige sortiment.

– Den nye Volvo V40 med Heico Sportiv-styling vil bli et virkelig høydepunkt, lover de på den samme hjemmesiden.

Avslørt: Her er splitter nye Volvo V40 – i Norge

Snacks

Enn så lenge må vi nøye oss med skisser på hva de tenker seg.

Men ut fra disse forslagene ser vi blant annet: Nytt frontparti, nye sideskjørt, annen bakfanger, andre hjul, senket fjæring og et heftig eksosanlegg med fire utblås!

Del med Facebook-vennene dine

Volvo-V40-Heico-bakfra (Foto: Skisse: Heico Sportive)
Volvo-V40-Heico-bakfra (Foto: Skisse: Heico Sportive)

Les også: Så billig blir Volvos viktigste modell

Kommer i august

Det synes selvfølgelig ikke på skissene, men vi regner med at ettersom motorene i V40 er kjent fra andre Volvo-modeller, vil de sikkert kunne tilby motoroppdateringer til nykommeren også. Det er bare å begynne å glede seg!

V40 blir en uhyre viktig bil for Volvo. Med denne går de endelig inn i det store Golf-segmentet. For Volvo er dette både en merkevarebygger, en potensiell storselger - og en bil som skal rekruttere nye kunder.

De første bilene vil bli overlevert de norske kundene i slutten av august, men vi kommer tilbake med en skikkelig test av bilen i god tid før det!

Se alle bildene av V40 - klikk i galleriet under:

Les også: V40 skal kapre kunder fra BMW og Audi