Dette er ingen vanlig volvo S80. Den har fraktet masse kjendiser   og gjorde et varig inntrykk på selveste talkshowdronninga Oprah Windfrey. Nå skal den selges   men om du er interessert må du være kjapp.
Dette er ingen vanlig volvo S80. Den har fraktet masse kjendiser og gjorde et varig inntrykk på selveste talkshowdronninga Oprah Windfrey. Nå skal den selges men om du er interessert må du være kjapp.

Volvo S80 Limo: Denne ble Oprah forelsket i

Har fraktet både kongelige og TV-kjendiser - nå skal den selges.

Når en bil er både mørk, har gardiner og er veldig lang så er det ofte synonymt med at det ikke nødvendigvis har sittet folk som tilhører den typiske fabrikkarbeider-klassen i baksetet.

Slik er det med denne Volvo S80 limousinen også. Den har nok for det meste huset folk som er betydelig høyere på likningslisten enn deg og meg.

Men det er håp for alle. Nå har vi også muligheten! Det som trolig er Norges lengste Volvo personbil selges nå til en pris som mange familier kjøper bil for. Nærmere bestemt 450.000 kroner. Hvem har sagt at en syvseter må se ut som en matboks?

Nypris: 1,6 millioner

Tilsvarende ny bil i dag koster ca 1,6 millioner kroner om du heller vi gå for en helt ny.

Til tross for at bilen er en 2003-modell har den ikke gått mer enn 38.600 kilometer. De fleste av disse er nennsomt tilbakelagt med stram privatsjåfør bak rattet.

I følge selgeren har nybillukten overlevd både eksotiske og eksklusive parfymer og lukten av håndrullet Cubansk sigar. Eller - forresten, det har sikkert ikke vært lov å røyke ombord.

Laaang bil - til lav pris.  (Foto: finn.no)
Laaang bil - til lav pris. (Foto: finn.no)

For å se hele annonsen klikk her:

Bilen har vært eid av et firma som driver med limousinservice, men selger avkrefter at denne har blitt brukt til skoleball og utdrikkingslag.

Kongen og Dronningen?

- Nei, den har ikke det. Vi har en litt annen kundegruppe. Det blir helt feil om denne bilen skulle rullet gjennom byen med feststemte ungdommer på kvelden og med konglige ombord dagen etter. Slik kan vi ikke drive, sier Jan-Erik Jensen, som er ansvarlig for salget av lang-Volvoen.

- Konglige? Har kanskje Kongen og Dronningen kjørt i denne da?

- He, he... Det vil jeg ikke kommentere. Men jeg kan bekrefte at bilen har vært brukt av Slottet, men da med slottets egne sjåfører. Så at det har sittet konglige i denne bilen kan jeg bekrefte, men noen navn vil jeg ikke gi deg.

- Den har også blitt brukt av Utenriksdepartementet og ved statsbesøk, så det har blitt en del turer opp og ned til Gardermoen.

- Okei. Fått mange henvendelser på den eller?

- Nei ikke veldig mange seriøse, men vi har hatt vanvittig mange visninger på denne annonsen. Volvo Limousin må jo tydeligvis fenge folk. Vi har jo solgt biler tidligere også, men ikke hatt i nærheten så mange visninger som vi har hatt på denne etter bare et døgn, forteller Jensen videre.

Brukt limousine: Se hva vi fant på harryhandel

Oprah Winfryes favorittbil

- Men du et navn på noen prominente passasjerer må du da kunne gi meg eller?

- Ja, du skal få ett. Oprah Windfrey, talkshowdronningen. Hun hadde denne bilen da hun var i Norge, og hun ble svært begeistret for Volvoen. Synes den var både fin, behagelig samtidig som den var litt mer diskré enn de amerikanske limousinene hun vanligvis benytter.

Oprah Winfry trivdes så godt i disse baksetene at hun ville importere både bilen og sjåføren til USA (Foto: finn.no)
Oprah Winfry trivdes så godt i disse baksetene at hun ville importere både bilen og sjåføren til USA (Foto: finn.no)

- Hun var faktisk så begeistret at hun gjerne ville importere både bilen og sjåføren, minnes Jensen.

Du må kjappe deg

- Men du hvem kjøper en slik bil?

- Vi har fått en serøs henvendelse fra et firma som driver i samme business som oss men på et annet sted i Norge, det er mulig vi får en avtale der, avslutter den hyggelige selgeren.

Så om du går svanger med ideen om en litt annerledes bil til storfamilien så bør du med andre ord være kjapp!

Vil du heller ha Saab imousine, sjekk denne: