Volvo 940: Med denne drømmer Julia om å bli god i drifting

Men først trenger hun nye sommerdekk - for å lære seg å kjøre.

I dag er den blå, men snart skal den bli Lamborghini orange   og driftingbil. Julia håper å vinne nye sommerhjul til hun skal øvelseskjøre. (Foto: Privat)
I dag er den blå, men snart skal den bli Lamborghini orange og driftingbil. Julia håper å vinne nye sommerhjul til hun skal øvelseskjøre. (Foto: Privat)

Vi får inn massevis av mer eller mindre gode forslag til vår store konkurranse ”Hvorfor jeg bør vinne nye, komplette sommerhjul” i samarbeid med Superdekk.

– Det er skikkelig moro at responsen er så god. Det er helt tydelig at mange har behov for nye sommerhjul. Bare synd at vi ikke har anledning til å hjelpe alle, sier konkurranse-general og redaksjonssjef Vegard Møller Johnsen i Broom.

Del med Facebook-vennene dine!

Har du ikke fått deltatt ennå? Fortvil ikke! Klikk på linken under – og bli med du også!

Vi gir bort splitter nye sommerhjul:

Superdekk
Superdekk

Vi videreformidler noen av de innleverte historiene fra Broom-leserne. Her er begrunnelsen for at Julia Maria Flakk i Birkeland ønsker å vinne nye hjul:

Les historien her:

Hei!

Jeg er en jente på 15 år, og jeg har en Volvo 940 som jeg pusser opp til 16-årsdagen min, for da kan jeg øvelseskjøre. Og jeg skal bytte farge fra mørke blå til nesten Lamborghini-orange, jeg skal rette ut bulker og pusse og få den kjempe fin.

Jeg har en drøm om å begynne med drifting! Men til det trenger jeg hjul til Volvoen sånn at jeg kan lære meg å kjøre litt, jeg har ikke sommerdekk eller -felger, på Volvoen står det nå fire dårlige vinterhjul.

Les også: Thomas kostet på sin 940 et nytt strøk lakk

Og sommerdekkene som fulgte med er helt utslitt og felgene er skrapa opp, og den ene er bulket sånn at det lekker luft ut av den. Og jeg må ha hjul og felger til 16-årsdagen min sånn at jeg kan øvelseskjøre til skolen.

Sommerhjulene som fulgte med Julias 940 er hverken runde, lufttette eller pene. Og slik kan det ikke være, understreker hun. (Foto: Privat)
Sommerhjulene som fulgte med Julias 940 er hverken runde, lufttette eller pene. Og slik kan det ikke være, understreker hun. (Foto: Privat)

Bilen er også nylig blitt eu-godkjent, og da er det bare for meg å bli ferdig med den, og lakke den og få den knallfin. Sola står høyt på himmelen og det er ikke fare for noe snø nå som vi har hatt tre dager med 25 grader her nede på Sørlandet. Da er det bare å bytte fra vinter hjul til sommer hjul.

Jeg bor en plass hvor alle kjører Volvo, det er en sånn typisk råneplass. Og jeg har store forhåpninger om å få en fin bil som alle legger merke til og komenterer - det er en drøm å ha en bil som er helt strøken, og det kan min Volvo 940 bli.

Les også: Her er sommerdekkene du skal la være å kjøpe

Jeg skal begynne på vidregående til høsten, og da skal jeg inn på TIP (teknikk og industiell produksjon). Målet mitt er å bli billakkerer, bilmekaniker, mekaniker på tunge kjøretøy eller noe sånt.

Jeg bor på landet, så det er langt til butikken. Da bruker vi jo bilen, så når jeg blir 16 er det nok jeg som bruker min bil og kjører over alt. Men til det trenger jeg dekk, og nå kommer ikke bilen langt, jeg har jo ikke sommerhjul til den. Og siden jeg er så nøye med at alle fire felgene må se bra ut og like ut, kan ikke komme med én felg som er ulik de andre, det går ikke!

Del med Facebook-vennene dine!

Til nå har jeg hatt tre Volvoer; to 740 og én 940, jeg og min pappa var opp til Lillehammer / Dokka og hentet en 740 stasjonsvogn. Men den var det alt for mye rust på så den solgte jeg videre og tjente på den. Så kjøpte jeg en delebil, sparte på noen deler fra den så solgte jeg den videre til naboen og jeg tjente faktisk på den også. Og nå har jeg min trofaste 940 som jeg skal ha lenge.

Men som sagt, jeg har ikke sommerhjul til den, så den kommer ingen vei før jeg får ordna det eller er så heldig og vinner noen! :)

Vi gir bort splitter nye sommerdekk på felg :