Vollvik selger superbilen sin

Lyst på en Koenigsegg? Nå selger Idar Vollvik sin - fordi han trenger penger.

Koenigsegg CCX
Koenigsegg CCX

Hjemmesiden til Idar Vollviks nye mobilselskap Ludo inneholder ikke bare informasjon og priser og abonnementer. Under overskriften "Aktuelt fra Ludo Mobil" finner vi følgende bilannonse:

"Superbil til salgs - Koenigsegg ccx!Svart Koeningsegg ccx 2008 modell til salg til høystbydende. V8-motor med to kompressorer, som yter 806 hestekrefter. Bilen akselererer fra 0-100 km/t på 3,2 sekunder, og har en teoretisk toppfart på over 395 km/t, selv om den offisielle fartsrekorden lyder på 387,87 km/t. Bilen veier 1180 kg."

Ti milioner

Hvorfor selger så Vollvik superbilen sin nå? Jo, svaret på det kjenner nok mange bilselgere seg igjen i, selv om målestokken kanskje er litt mindre: Han trenger penger!

Selv anslår Vollvik at verdien ligger rundt ti millioner kroner.

Derfor ble det ikke noe av Koenigseggs Saab-kjøp - les mer her:

Kjører Audi

- Bilen er så godt som ny. Den har bare kjørt cirka 500 mil. Bilen er pent brukt. Jeg har bare brukt den i Spania, eller det vil si, jeg var en tur i Monaco med den, men den er lite brukt, sier Vollvik til nettsiden E24.

Dette er for øvrig Vollviks andre Koenigsegg. Den første var knall gul og ga ham ekstremt mye PR - før han ga den bort til Plan Norge.

Koenigseggen som nå er til salgs står i Spania. Her hjemme i Norge kjører Vollvik rundt i en Audi Q7.

Her kan du lese mer om bilen på Ludos hjemmeside: