Skiguard og Broom går sammen om å gi bort en takboks til en verdig vinner. Det eneste du trenger å gjøre er å fortelle oss hvorfor akkurat du har behov for en takboks. Husk også å sende oss et bilde, ditt fulle navn, adresse og telefonnummer!
Skiguard og Broom går sammen om å gi bort en takboks til en verdig vinner. Det eneste du trenger å gjøre er å fortelle oss hvorfor akkurat du har behov for en takboks. Husk også å sende oss et bilde, ditt fulle navn, adresse og telefonnummer!

Vinn takboks til bilen: Hvorfor trenger du den mest?

Fellesferien står for tur - og Broom trår til med en hjelpende hånd.

For mange nordmenn er det vanlig å pakke bilen full av bagasje og folk – og legge ut på rullende ferie når en endelig har skole- og jobbfri noen uker.

Bileferie er både enkelt, billig og gir en stor grad av frihet til å dra hvor og når en vil. Men det er ikke alltid så lett å få med seg alt en ønsker.

Takbokser, som om vinteren gjerne brukes til ski, kan om sommeren like gjerne gjøre nytten som ekstra bagasjerom.

Siden vi ønsker å gjøre livet lettere for våre lesere, har vi gått sammen med Skiguard og bestemt oss for å gi bort en takboks til en heldig vinner.

Del med dine Facebook-venner

00 Konkurranse logo
00 Konkurranse logo
toppbanner_2_edited-1
toppbanner_2_edited-1

LES OGSÅ: - Heller en dassrull enn en slalåmsko i hodet

Send din begrunnelse – og foto

Det er som vanlig enkelt og greit å melde seg på i konkurransen: Det eneste vi ber om er at du sender oss et bilde og en begrunnelse for hvorfor akkurat du/dere fortjener en splitter ny takboks.

Kanskje har svigermor - med den ekle puddelen - avtalt med kona di uten at du visste det - at hun skal være på årets ferietur. Eller har rett og slett stasjonsvogna trekt sitt aller siste hjertesukk, slik at den lille Yarisen nå blir årets feriebil? Kanskje har den lille søte, valpen dere kjøpte i fjor høst blitt til et digert utyske på 80 kilo som må ha hele bagasjerommet for seg selv...

SLIK GJØR DU: Send historien og bilde(r) til redaksjonen@broom.no. Skal du ha et håp om å vinne – må altså begrunnelsen kunne illustreres med et foto. Det er viktig og nødvendig at vi også får fullt navn, adresse og telefonnummer fra alle som ønsker å være med i konkurransen.

Send historien og bilde(r) til redaksjonen@broom.no.

Skal du ha et håp om å vinne – må altså begrunnelsen kunne illustreres med et foto.

Det er viktig og nødvendig at vi også får fullt navn, adresse og telefonnummer fra alle som ønsker å være med i konkurransen.

Underveis videreformidler vi noen av historiene som kommer inn – og til slutt bestemmer leserne hvilken deltaker de synes fortjener mest å vinne.

LES OGSÅ: - Er vi miljøsvin med takboks?

Hovedpremie og trøstepremier

Hovedpremien er en takboks av typen Skiguard 825/850 eller 950 – avhengig av hvilken du måtte ønske, eller hvilken som passer bilen din. Verdien på disse boksene er 8.450 kroner.

Siden vi dessverre ikke vil kunne blidgjøre alle som ønsker seg takboks – byr vi i tillegg på 5 t-skjorter til tilfeldig utvalgte blant deltakerne.

LES OGSÅ: Dette må du tenke på når du pakker skiboksen

Mer om takboksene

Her er litt teknisk info om de ulike boksene:

Skiguard 825 S:

Kapasitet: 450 liter, vekt ca 29 kg.

Skiguard 825 Touring:

Kapasitet: 450 liter, vekt ca 29 kg.

Skiguard 850 S:

Kapasitet: 500 liter, vekt ca 28 kg.

Skiguard 850/850 Touring:

Kapasitet: 485 liter, vekt ca 30 kg.

Skiguard 950/950 S:

Kapasitet: 435 liter, vekt ca 30 kg.

Les mer om de ulike boksene her

NB: Takboksen leveres i standardutførelse - og ikke lakkert i bilens farge.

LES OGSÅ: Slik får du fin takboks til lavpris