Viking T5 Plentraktor: Med denne blir du kongen av nabolaget

Blir dette den nye farsotten blant middelaldrende menn?

Gressklipper
Gressklipper

I fjor vinter skulle "alle" middeladrende menn ha snøfreser - eller hva sier du Broom-Benny? (Benny har en helt vanlig og absolutt ikke stor gårdsplass, men snøfreseren hans er av type XXL)

Uansett hvor du snudde deg, så var det en rødsprengt sølvrev som gjorde sitt for å frese gårdsplassen sin ren for ski, staver, grus, en og annen katt - og innimellom litt snø.

En motorisert gressklipper er ikke så rask - så kanskje litt dumt å prøve å kjøre fra politiet?

Morsom gutteleke

Jeg ser poenget, selvfølgelig gjør jeg det. En snøfreser, helst beltedrevet, med stor motor og en vid åpen kjeft klar til å svelge alt den får framfor seg er ikke bare et ekstremt praktisk hjelpemiddel i en snøtung hverdag - den er også en skikkelig morsom gutteleke!

Men hva med våren, sommeren og høsten - hva skal man leke med da? Jo - her kommer svaret! En motorisert gressklipper du sitter på - eller en såkalt plentraktor. Dette er kjempemoro!

Det gikk bra, bortsett fra en rosebusk...

Undertegnede fikk besøk av bror Pekka som skulle være behjelpelig med å klippe plenen med en slik. Bortsett fra en rosebusk (se klippet) så gikk det kjempebra! Og ikke minst var det gøy!

Viking T5-klipperen i filmen har en oppsamler på 350 liter, et fjæret og justerbart førersete, LCD-display, og bakhjulstrekk. Denne spriter opp en ellers trist gressklippings-hverdag - garantert!

Dette er ikke sånn du skal kjøre gressklipper

Hva er din perfekte gutteleke som også er praktisk? Skriv i kommentarfeltet under