Hydrolift_S28 (Foto: Hydrolift/demokraten.no/ANB)
Hydrolift_S28 (Foto: Hydrolift/demokraten.no/ANB)

Verdens råeste båt

... og den er norsk!

Hydrolift AS lanserer for første gang den helt nye S-28 og Bård Eker sto for avdukningen i Hydrolift sitt showroom på Mosseveien 53. Det skriver Demokraten.

Båten er allerede nominert til årets motorbåt i Europa. Et bevis på at Hydrolift sin satsing for å oppnå det ypperste innen kvalitet, design, trygghet og rå kjøreegenskaper bli satt pris på av kjennere.

Omvendt cabriolet

Med modellen S-28 har Hydrolift gjennomført drømmen om å lage en større og avansert walkaround familiebåt i toppsjiktet når det gjelder fart og prestasjoner. S-28 bygger videre på skroget til daycruiseren C-27 som ble lansert for 3 år siden.

Det mest oppsiktsvekkende med båten er sprayhoodløsningen som er fullelektrisk, og virker nesten som en omvendt cabriolet. Alt ligger pent skjult i eget rom i konsollen når den ikke er i bruk.

Fulldempet

Ingenting av dette blir synlig før man trykker på knappen og sprayhooden kommer opp og bakover og gjør at du kan stå eller sitte tørt og skjermet under kjøring. S-28 leveres også med D-fenders, det vil si at den får det nye integrerte fendersystemet som først ble presentert på Hydrolift SX 22.

Denne løsningen gjør at båten får RIB’ens kvaliteter når det gjelder støtbeskyttelse mot skroget og gjør at båten også får et ”røffere” utseende. Båten leveres enten med Hydrolifts egne designdede sitte/ståstoler, eller med fulldempede jockeystoler.

Sosial setting

Båtens layout preges ellers av store åpne flater med en sittegruppe som raskt blir til solseng i hele baugområdet. Putene til solsengen er laget slik at de kan lagres i tilpassede åpninger i sittebenkene.

Inne i cabinen er det plass til et toalett, vask og to køyer. Badeplattformen er tilpasset stor aktivitet mot vannet og kan med sin størrelse skape en sosial setting helt akter også. Hydrolift S-28 har mange bruksområder for båteieren som liker aktive og opplevelsesrike dager om det går i fem eller 60+ knop.

Fakta om Hydrolift S-28:

Lengde: 9,1 m

Bredde: 2,55 m

Skrog: 24 grader v-bunn, to step teknologi

Vekt: Fra 2000 kg

Bensin enkel-motor 330 hk til 850 hp på drev

Diesel enkel-motor 350-370 hk på drev

Diesel twin-motor 2 x 265 hk - 2x286 HP

Sitteplasser: 5 - 8 personer (avhengig av interiør layout)

Soveplass: 2 personer

Drivstoffkapasitet: 415 L

Maks fart: Cirka 45-60 + knop

Du kan lese mer om bil og trafikk på demokraten.no - her:

LES OGSÅ: Jo - dette er en båt!