Vandaler snudde lyskryss - viste grønt i to retninger

- Det kunne endt riktig ille, sier politiet.

Politiet har grunn til å tro at det ligger en bevisst handling bak episoden på Jessheim.  Patruljen på stedet rapporterte inn at det er brukt verktøy, trolig en unbrakonøkkel, sier operasjonsleder Terje Skaftnes. Illustrasjonsfoto.
Politiet har grunn til å tro at det ligger en bevisst handling bak episoden på Jessheim. Patruljen på stedet rapporterte inn at det er brukt verktøy, trolig en unbrakonøkkel, sier operasjonsleder Terje Skaftnes. Illustrasjonsfoto.

Vandaler snudde lyskryss slik at det var grønt i to retninger.

Den spesielle episoden fant sted på Jessheim torsdag kveld, skriver rb.no:

Politiet fikk melding klokka 23.20.

Priser seg lykkelige

– Noen hadde da snudd på et av lysene i lyskrysset i Ringveien. Det var snudd slik at det så ut som det var grønt lys i to retninger, opplyser operasjonsleder Terje Skaftnes i Romerike politidistrikt.

Politiet priser seg nå lykkelige over at det ikke gikk galt.

– Det kunne endt riktig ille, men heldigvis fikk vi rettet opp i dette før det smalt, sier han.

Gjort bevisst

Politiet har klokka 06.30 foreløpig ikke fått inn noen observasjoner av gjerningspersoner. Derfor ønsker de nå tips fra publikummere som eventuelt har sett noe.

– Vi har i hvert fall grunn til å tro at noen har gjort dette bevisst. Patruljen på stedet rapporterte inn at det er brukt verktøy, trolig en unbrakonøkkel, sier operasjonslederen.

Du kan lese mer om bil og trafikk på rb.no - her:

LES OGSÅ: Denne trøttingen kjører fra deg i lyskryssene - garantert!