Brukt Subaru Forester turbo (Foto: Marius Torgersen)
Brukt Subaru Forester turbo (Foto: Marius Torgersen)

Turbo-SUV til under 80 000,-

Billig SUV som går som et lite uvær? Da skal du se nærmere på Subaru Forester turbo!

Har du lyst på rimelig SUV med bensinturbo og mye hester? Da er det vanskelig å komme utenom Subaru Forester turbo. En kostbar drømmebil da den var ny. Nå har de rimeligste eksemplarene tippet godt under 100 000 kroner på bruktmarkedet!

Denne Forester-generasjonen kom i 1997 og var en av de første folke-SUVene. Turboutgaven er en ulv i fåreklær (i alle fall hvis ikke forrige eiere har kostet på stylingkit). Egenvekt på 1400 kilo og 170 turbohester fra 2-literen gir veldig bra prestasjoner. 0-100 km/t på under 8,5 sekunder er fort i denne klassen!

Norges billigste

Forester turbo er i likhet med de andre Subaruene svært solide biler. Det er derfor ingen grunn til å frykte spesielle feil og problemer. Men det er selvfølgelig en stor fordel av tidligere eiere ikke har lekt Petter Solberg hver gang de har vært ute på kjøretur.

At det er en turbo ser du først og fremst på panser-scoopet. De aller fleste har også mye utstyr innabords.

Norges billigste Forester turbo akkurat nå selges av Marius Torgersen fra Solbergelva. Det har hans bil du ser på bildene her. 1998-modellen har rullet 173 500 kilometer og prisforlangende er 79 000 kroner.

Ingen konkurrenter

Det ligger også et annet eksemplar ute til under 100 000 kroner. Det er en 99-modell som har gått 246 000 kilometer. Prisforlangende her er 99 000 kroner. Synes du kjørelengden blir for voldsom? Da kan du se nærmere på en 1998-modell som bare har gått 114 000 kilometer. Her vil selger i Bodø ha 110 000 kroner for bilen sin.

I praksis har Forester turbo ingen konkurrenter. Det nærmeste vi kommer er Mitsubishi Outlander turbo - men da blir prisen en helt annen.

Les om Subaru Forester i Brooms bruktbilguide. Klikk her

Vil du se annonsen for Norges billigste Subaru Forester turbo? Klikk her

Brukt Subaru Forester turbo (Foto: Marius Torgersen)
Brukt Subaru Forester turbo (Foto: Marius Torgersen)