Tro det eller ei - dette er samme bil!

Audi foran, BMW bak - men egentlig ingen av delene.

Nei, dette er ikke en Audi. Ei heller en BMW   mellom disse to endene skjuler det seg en gammel Subaru! (Foto: Privat/ebay)
Nei, dette er ikke en Audi. Ei heller en BMW mellom disse to endene skjuler det seg en gammel Subaru! (Foto: Privat/ebay)

Lyst på BMW og Audi - i én og samme bil? Da er denne kanskje noe for deg.

Denne bilannonsen går akkurat nå en liten seiersgang verden rundt. Og her har vi en bil som virkelig ikke ligner på noe som helst.

LES OGSÅ: Denne finnes det bare to av i hele verden

Egentlig en Subaru...

Det vil si: Hekken har veldig mye til felles med BMW 5-serie og forfra vil vel mange av oss mene at dette må være en Audi A4. Men når du ser den fra siden blir det plutselig vanskelig. Veldig vanskelig.

Del med Facebook-vennene dine

Så er da også saken at dette hverken er BMW eller Audi. Derimot en 19 år gammel Subaru Impreza WRX som noen altså har tatt seg bryet med å bygge om til det ugjenkjennelige.

Detter er en bilannonse utenom det vanlige - prisen er akkurat
  nå oppe i ikke spesielt avskrekkende 4000 pund... Faksimilie fra www.ebay.co.uk.
Detter er en bilannonse utenom det vanlige - prisen er akkurat nå oppe i ikke spesielt avskrekkende 4000 pund... Faksimilie fra www.ebay.co.uk.

Klikk her for å se hele annonsen på ebay:

Mange timer

Selgeren i Ipswich, England kan opplyse at det er brukt "professional body kits" og ut fra bildene å dømme er den (neppe helt enkle jobben) gjort både grundig og pent.

Det aner oss at det må ha gått med utrolig mange timer før dette var ferdig!

SE OGSÅ: Slik går det når bilstereo blir galskap

Japansk inni

De som eventuelt lar seg lure av eksteriøret, får seg nok en stor overraskelse når de kikker inni bilen. For her er det japansk 90-talls-interiør av ganske simpel sort, selv om det ser ut som det er jazzet opp endel det også.

Høyeste bud på "herligheten" ligger nå på 4.000 pund, eller i underkant av 40.000 kroner. Fire bud er lagt inn så langt, auksjonen er over førstekommende lørdag.

Mer kreativitet? Her er en hjemmelaget Audi TT!