PS Focus stv
PS Focus stv

Trenger du egentlig større bil?

Ford har akkurat sluppet bildene av splitter nye Focus stasjonsvogn.

Ford Focus stasjonsvogn har aldri blitt noen stor slager i Norge. Men nå bør Fords utfordrer i Golf-klassen ha muligheter til å bite mer fra seg på salgsstatistikkene.

Med tredje generasjon stasjonsvogn har nemlig Focus vokst seg stor nok til å kunne dekke de flestes behov.

Morsom å kjøre

Designet er umiskjennelig Ford.

PS-focus-stv-bakfra
PS-focus-stv-bakfra

Den ser nesten ut som en litt krympet Mondeo stasjonsvogn, samtidig som Ford har dratt på litt mer. Både i fronten og med de digre baklyktene som er dratt rundt hjørnene og langt fram på bakskjermene.

Ford har etter hvert blitt ledende på kjøreegenskaper i denne klassen og legger stor vekt på å videreføre det i nye Focus. Dette skal være en morsom bil å kjøre - selv om både pris og motorisering er fornuftig.

Folkets favoritt - les testen på storebror Mondeo her

En stor familie

Vi er vant til at bilmodeller ikke lenger bare har en eller to utgaver. Nye Focus skal bli en stor familie av ulike biler. Den kommer som tre- og femdørs kombi, som fem- og sjuseters flerbruksbil (C-Max og Grand C-Max), coupe, cabriolet og sannsynligvis også crossover - i tillegg til stasjonsvogna.

Grand C-Max blir en svært spennende flerbruker - les mer her

Denne Focusen skal også bli en ekte verdensbil. Både ved at de samme modellene skal selges i en rekke land - men også ved at produksjonen skal finne sted i tre verdensdeler.

PS-focus-interior
PS-focus-interior

Full oversikt på alle nyhetene i Geneve får du her: