Tre dager i året er parkeringsplassen helt unik

Her kan du bli med og se.

Oslo Motor Show er årets høydepunkt for veldig mange bilinteresserte. Årets utgave satte også publikumsrekord, over 53.000 var til stede på Lillestrøm sist helg.

Der var også vi i Broom, med stand, Broompraten Live, Kahoot og fyldig dekning av det som skjedde på motorshowet. Og så måtte vi også ta oss en tur ut på parkeringsplassen.

Publikummet skiller seg ut

– Det er ikke så ofte vi filmer parkeringsplasser, men akkurat parkeringsplassen utenfor Nova Spektrum er noe helt for seg selv de tre dagene under Oslo Motor Show. Her er det virkelig mye gromt å se, sier Brooms bilekspert Benny Christensen.

Når det er store messer på Lillestrøm, er det vanligvis tog som gjelder for veldig mange. Men her skiller publikummet på Oslo Motor Show seg litt ut:

Nå vil de gjøre noe med altfor trange parkeringsplasser

Er det ikke... Joda, det er en vaskekte Rolls-Royce, pent parkert mellom en Volvo og en tilhenger.
Er det ikke... Joda, det er en vaskekte Rolls-Royce, pent parkert mellom en Volvo og en tilhenger.

Kommer langveis fra

– Ja, dette er jo bilfolk, og de vil gjerne kjøre bil til og fra! Det skaper solide køer og smekk fulle parkeringsplasser, men mange mener nok det er verdt det. Det er også mange som kommer langveis fra og er avhengig av bilen for å få det til. Resultatet er en parkeringsplass med høy entusiastfaktor og veldig mange fine biler, sier Benny.

Han og redaksjonssjef Vegard tok seg en kjapp tur ut underveis i utstillingen, bli med på det i videovinduet øverst i denne artikkelen.

Fått med deg dette? Her er Livesenteret fra Oslo Motor Show

I andre enden av skalaen: En tilsynlatende veldig godt brukt Renault 12!
I andre enden av skalaen: En tilsynlatende veldig godt brukt Renault 12!

Video: Så fort er det mulig å skifte registerreim i en motor