Transporter fornyes

Ny front og nye dieselmotorer. Det er de største endringene på nye Transporter.

PS transporter 1
PS transporter 1

Det er ikke store endringer utenpå, men Volkswagen kaller selv dette for en helt ny generasjon Transporter.

Utenpå har fronten blitt ny og ligner nå mye mer på resten av VW-familien enn tidligere. Også bak er det litt design-finpuss, men det er fortstt ingen tvil om at dette er en Transporter. De funksjonelle linjene gir optimal innvendig plass.

Opp til 180 hk

Denne bilen er arbeidsplass for svært mange og de kan nå glede seg over både nye motorer, og at DSG dobbelclutch-kasse nå er tilgjengelig også på Transporter.

Bruk for mye plass? Les testen av Ford Galaxy - klikk her:

En ny 2,0 TDI-motor tilbys i ikke mindre enn fire versjoner. Det starter på beskjedne 84 hk (med 220 NM). Neste steg er 102, så 140- og største motorisering har 180 hk.

Diesel og automat

VW har jobbet for å få ned forbruket, og gjennomsnittsforbruket med minste motor oppgis til 0,72 liter/mil. 180-hesteren klarer seg med 0,75 liter/mil, det er imponerende for en så stor bil.

Fjerde generasjon Haldex firehjulstrekksystem er tilgjengelig. Og vi tipper at mange vil drømme om kombinasjonen kraftig diesel, DSG og firehjulstrekk på denne bilen.

Lansering i høst

Det har også skjedd litt innvendig. Ny instrumentbelysning og mer eksklusive materialer er det viktigste. Dessuten har lista over ekstraustyr blitt lenger. Nå kan du for eksempel få Transporter med ryggekamera, det er ikke sikkert det er noen dum investering.

Priser er ikke klare ennå, men lanseringen er allerede i høst.

Vil du lese mer om VW? Sjekk alle modellene her:

PS-transporter-2
PS-transporter-2