fendt_vario_828_lav_opp_for
fendt_vario_828_lav_opp_for

Traktor: Fendt 828 Vario er vinneren

Kåret til Årets traktor.

Det er altså ikke bare biler og lastebiler som har sin "Årets-kåring", det har også traktorene. Og årets vinner er traktoren du ser på bildene over: Fendt 828 Vario!

Og “Tractor of the Year"- prisen - som er det offisielle navnet - henger høyt. Juryen består av 20 journalister fra forskjellige europeiske landbruks-publikasjoner.

Mange kriterier

Foruten en praktisk test i felten må de også ta hensyn til og bedømme motor, girkasse, elektronikk, hydraulikk, komfort i førerhuset, innovative tekniske egenskaper, design, hestekrefter-i-forhold-til-pris, for å nevne noe.

Det er heller ikke første gangen Fendt vinner. De tok også hjem den gjeve tittelen i 2004 med sin 930 Vario.

820 Vario ble lansert i fjor høst og det ruller en del av dem på norske jorder allerede. Traktoren har SCR eksosrensing, 60 km/h trinnløs transmisjon og en avansert, men brukervennlig betjeningsterminal som består av en 10-tommers touchscreen, og hvor man med bare fingertuppene kan styre de fleste av traktorens funksjoner, og eventuelt tilkoblet utstyr.

Egen designpris

Det deles også ut en pris for årets beste traktor design, og denne havnet nok en gang hos New Holland, for deres T7.210.

Prisene ble høytidelig utdelt under stor festivitas under EIMA International Show som ble avholdt i Bologna, Italia tidligere denne måneden.

Vi gratulerer så mye!

Les også: Kjørte Norge på langs i 12 km/t!


Fendt_828_Vario (Foto: Fendt.com)
Fendt_828_Vario (Foto: Fendt.com)