fembarnsfamilie bil (Foto: Privat)
fembarnsfamilie bil (Foto: Privat)

Toyotaen ble et bruktbilmareritt

Nå håper Ane-Marita på bil med plass til hele familien.

– Hvem fortjener en skikkelig bil-julegave?

24. desember kommer (forhåpentligvis) julenissen. Men for en heldig person/familie kommer også julenissen like over nyttår. Og da har han med seg ikke mindre enn en bil i sekken sin. En splitter ny Ford Grand C-Max til fri benyttelse i ni måneder

Sammen med Ford Motor Norge er vi i Broom nå på jakt etter de eller den som aller mest fortjener dette.

Denne e-posten har vi fått fra Ane Marita – her er hennes begrunnelse for å få eksklusivt julenissebesøk:

Påkjørt og kondemnert

Vi er en familie på to voksne og fem barn som ønsker oss ett litt enklere liv og ikke minst – mer sosialt samhold!!!

Da mor og den splitter nye Poloen hennes ble påkjørt i mars 2009 – så bilen ble kondemnert på stedet – fikk livet en ny vinkling ... Mor står uten bil og han far selv får ikke EU-godkjent Mercedesen sin, så familien på sju står uten bil ... KRISE!!!

I frustrasjon over å ikke få unger i barnehage og skole, oss selv på jobb – og at ferien til Nord-Norge henger i en tynn tråd, bestemmer sjefen i huset (a mor) seg for å bruke de 30 000 kronene som er spart opp til å kjøpe en velbrukt hvit Toyota Corolla 1995-modell av musikklæreren sin fra barneskolen for mange herrens år siden! LITE LURT!!!

Hamrelyd....

Bilen ruster sønder og sammen, skjermer løsner, den lille bilen sluker bensin, tenningslåsen tar natta, et par caliptere streiker jevnlig, bensinluka åpner seg kun ved makt og for å åpne panseret må man være minimum to stk.!!!! GRUFULLT!!!

Sist, men ikke minst: Bilen lager en hamrelyd når vi kjører, meget irriterende!!!!!! Begrenser seg veldig hvor lenge man gidder kjøre i annetgir (da den ikke lager noen lyder akkurat der) ...

Plass til hele familien

Han far selv er en ivrig hobby-bilmekaniker og har tidligere vært svært aktiv med motocross, men selv ikke han klarer å få Toyotaen til å oppføre seg noe bedre.

Løsningen hadde vel da vært å selge unna for å kjøpe en ny bil, men økonomien vår strekker dessverre ikke så langt ...

Er med tungt hjerte jeg skriver, men vi skulle så inderlig hatt en stor bil som er i god stand, en bil hvor HELE FAMILIEN får plass så vi endelig kan gjøre sosiale ting sammen igjen og finne litt mer samhold ...

Ta bort litt ansvar

Jeg er trøtt av å stå mang en morgen uten å få start, trøtt av å planlegge hvem som skal bruke bilen og hvordan vi skal klare gjennomføre alt hver enkelt er med på i fritiden ... og ikke minst ville jeg blitt så glad om vi kunne tatt bort litt ansvar fra besteforeldrene til ungene og gi dem litt av hverdagen sin tilbake også ...

Kan dere hjelpe oss ved å låne oss en bil i ni måneder? Det ville i så fall vært både jul, bursdag og bryllupsgave nok for min kommende mann:) Ønsker ei fredelig jul og godt nytt år! Julehilsen Ane-Marita Stigen

Du kan vinne

Har familiebilen brutt sammen midt i julestria? Har utgiftene kommet så tett at du må velge mellom julegaver eller verkstedbesøk? Eller er det en helt annen grunn til at du fortjener å stikke av med bilen?

Da vil vi gjerne høre fra deg også. Send inn din historie og begrunnelse for hvorfor akkurat du fortjener å vinne. Er du den heldig utvalgte, får du altså Ford-julenissen på besøk tidlig i januar.

Send e-post til julegave@broom.no – så er du med!

Moro å glede noen

– Jeg vet at det er mange der ute som virkelig kan trenge en oppmuntring.

– Jeg ser fram til å lese mailene som kommer inn. Og så skal det bli veldig moro å glede noen som virkelig fortjener det med en bil, sier Brooms egen Jan Erik Larssen.

Har du sett dette? Jan Erik kjører superbilen SLR

Dette er premien

Premien er altså en Ford Grand C-Max – Fords splitter nye flerbruksbil. Dette er lillebroren til klasseleder S-Max og en bil som passer perfekt til aktive familier.

Grand C-Max har plass til inntil sju. Her får du både mye plass og høy grad av fleksibilitet. Doble skyvedører og nyskapende setekonfigurasjoner er som skapt for dem som virkelig trenger en smart familiebil. I tillegg har den teknologi og løsninger som vanligvis er forbeholdt luksuriøse biler.

Ford er kjent for å være klasseledende på kjøreegenskaper. Det gjelder også Grand C-Max. Her er det altså ikke bare passasjerene som har det bra, det er moro å kjøre den også.

Du kan lese mer om nye Ford C-Max her:

Vinneren får bilen til fri avbenyttelse i ni måneder. Det betyr at det eneste du trenger å betale selv er drivstoff og spylevæske!

bakfra-Ford-Grand_C-MAX_
bakfra-Ford-Grand_C-MAX_

Husk: Hjulekalender hver dag på broom.no – i hele desember