toyota yaris nærbilde
toyota yaris nærbilde

Toyota Yaris: Damenes favoritt fornyes

Det er klart for tredje generasjon av småbilsuksessen

Den ble umiddelbart en stor suksess her hjemme da den kom i 1999, Toyota Yaris. Liten, og kanskje litt på grensen enkel, men med et – den gang - frisk og annerledes design. Bilene viste seg å være svært driftsikre og gode i kjent Toyota stil.

Det er vel heller ikke feil å påstå at særlig damene falt for denne...

Andre generasjon kom i 2005. Den vokste litt både i lengde, bredde og høyde, men klarte ikke helt og følge opp suksessen til den første Yaris-en.

Les vår test av Toyota Yaris her:

3. generasjon

Nå er det klart for tredje generasjon av småbilsuksessen, og den er faktisk ikke er veldig langt unna å komme på veien. Vi tipper norske forhandlere har den på ettersommeren / høsten.

toyota-yaris-forfra
toyota-yaris-forfra

Den nye Yaris følger resten av Toyota-familien når det gjelder design, med skarpe tydelige linjer og V-fomet grill.

Les også: Dette er framtidens Toyota

Senterplasserte instrumenter

Innvendig får den nye Yaris-en instrumenter plassert foran føreren og ikke senterplassert slik som det har vært på de tidligere modellene.

toyota-yaris-intr.
toyota-yaris-intr.

Motoriseringen antas å bli 1-liters tresylindret sak, samt firesylindret 1,3-liter og 1,5-liter. Ryktene sier også at nye Yaris kanskje allerede neste år vil komme som hybrid.

Ikke offisiell

Det er et datterselskap av Toyota som har lekket ut informasjonen om den nye bilen til det nederlandske nettstedet autoblog. Toyota har foreløping ingen offisiell informasjonen om den nye Yaris-en.

Det blir spennende å se om nykommeren blir en like stor suksess som de forrige utgavene har vært. Vi tipper dette er en bil hele Toyota- organisasjonen gleder seg til – og vil satse tungt på.

Del med Facebook-vennene dine

Les også: Når du skal ha en bil som går og går - og ikke gir deg bekymringer


Hva mener du om den nye Yaris-en – skriv inn i kommentarfeltet under:

toyota-yaris-bakfra
toyota-yaris-bakfra