Slik blir den trolig seende ut, bilen som sannsynligvis blir en av Norges mest solgte og som konkurrentene frykter.  Ikke uten grunn skal vi tro disse bildene.  (Foto: Faksimile fra; Noticias Automotivas)
Slik blir den trolig seende ut, bilen som sannsynligvis blir en av Norges mest solgte og som konkurrentene frykter. Ikke uten grunn skal vi tro disse bildene. (Foto: Faksimile fra; Noticias Automotivas)

Toyota Auris 2013: Slik blir den nye norske storselgeren:

Dette er bildene du egentlig ikke skulle få se.

Toyota Auris, arvtakeren etter legendariske – og en av verdens mest solgte biler gjennom tidene – Toyota Corolla kom første gang i 2007 og fyller altså snart seks år.

Det betyr at en nye generasjon av den populære kompakt bilen som er i klasse med storselgere som VW Golf og Ford Focus snart er klar med generasjon nummer to.

Viktig bil for Toyota

Dette bilsegmentet er knalltøft og det sier seg selv at Auris-modellen er en svært viktig bil for Toyota.

Del med Facebook-vennene dine

Nettere, slankere og skarpere linjer gir et mer sporty inntrykk en dagens Auris.  nye Auris blir en pen bil om disse bildene er riktige.  (Foto: Fakisimile fra: Noticias Automotivas)
Nettere, slankere og skarpere linjer gir et mer sporty inntrykk en dagens Auris. nye Auris blir en pen bil om disse bildene er riktige. (Foto: Fakisimile fra: Noticias Automotivas)

Les vår test av Toyota Auris Hybrid her:

Den nye Aurisen kommer som 2013 modell og ryktene sier at den skal lanseres på Paris Motorshow i september.

Men vi kan allerede nå – lenge før tiden – vise deg de første bildene av den utrolig viktige nykommeren fra Toyota. Bilder har lekket ut på en brasiliansk bilblogg kaldt Noticias Automotivas.

Også interiøret blir helt nytt og mere moderne (Foto: Faksimile fra: Noticias Automotivas)
Også interiøret blir helt nytt og mere moderne (Foto: Faksimile fra: Noticias Automotivas)

De skal visstnok stamme fra et prøvetrykk av brosjyren til nye Auris, og viser en bil som får langt skarpere linjeføring enn nåværende modell. Designelementer ser også ut til å være hentet fra suksessen og konsernbroder Lexus CT200h.

Se og les mer om Lexus CT200h her:

Til tross for at Toyota er svært gode biler rent teknisk og driftsmessig, så er de kjent for å være litt trauste. Dette jobber de nå med. Helt nye Toyota GT86 er et godt bevis på nettopp det.

Nye Auris friskes også opp med et mer sporty ytre, samtidig som interiøret også blir helt nytt og mer sporty.

Les vår test av Toyota GT86 her:

Ryktene sier også at den trolig kommer som stasjonsvogn. Garantert en etterlengtet modell for den Norske importøren.

For de som ønsker en sporty variant finnes det gode muligheter i form av styling, senkesett og større hjul.  (Foto: Fakisimile fra: Noticias Auto)
For de som ønsker en sporty variant finnes det gode muligheter i form av styling, senkesett og større hjul. (Foto: Fakisimile fra: Noticias Auto)

Men også de som vil ha en bil med mer sporty appell skal bli tilfredsstilt. Ut fra bildene ser det ut som at styling, senkesett og feitere hjul blir tilvalg allerede fra start.

Del med Facebook-vennene dine

Vi gjør for ordens skyld oppmerksom på at dette IKKE er offisiell informasjon / bilder gitt av Toyota.

Disse ryktene stemmer imidlertid så godt med det vi trolig kan forvente se på nye Auris at det absolutt er all grunn til å ta de på alvor.

Test: Toyota Avensis – en av Norges mest solgte biler: