Tøff bil – elendig sjåfør

Her har det gått galt – og måten det skjedde på er bare flaut. Se video!

Her er bilen godt 'parkert' oppe på midtdelet    turen ble effektivt stoppet av den og lyktestolpen. Foranledningen til at bilen endte opp slik er at typen du helst ikke forteller venner og kjente om   og slett ikke forsikringsselskapet. Men så var det dette med dashcam og Internett da...
Her er bilen godt "parkert" oppe på midtdelet turen ble effektivt stoppet av den og lyktestolpen. Foranledningen til at bilen endte opp slik er at typen du helst ikke forteller venner og kjente om og slett ikke forsikringsselskapet. Men så var det dette med dashcam og Internett da...

Ford Mustang er en typisk amerikansk muskelbil – med stor motor og bakhjulstrekk. Det er en kombinasjon som ofte fører til noen morsomme kjøreopplevelser.

Men fristelsen til å gi på litt ekstra kan noen ganger bli skjebnesvanger.

Del med dine Facebook-venner

Denne videoen viser akkurat hva som kan skje om du ikke er oppmerksom.

At det er midt i rushtiden og fullt av "tilskuere" langs veien, gjør neppe flausen mindre.

SE VIDEO: Her børner han – inne i stua

Skadefryd

Trøsten må være at det ikke ble noen personskader i uhellet. Men bilen ble ikke spesielt pen av opptrinnet, og sjåføren er nok fullt klar over at en hel del av de som kjører fordi humrer litt for seg selv – og tenker at han fikk akkurat som fortjent.

Og ikke minst, I Russland er det alltid noen i nærheten som har kamera montert på dashbordet. Og dermed blir hele episoden selvsagt raskt en hit på Internett verden over.

Klikk på videovinduet under for å se klippet:

http://www.liveleak.com/view?i=13e_1331786996

SE VIDEO: Hun prøver å børne seg unna politiet!