Det er ikke bare råkjørerne som blir stoppet av politiet   de kan også vinke inn de som kjører for sakte. Illustrasjonsfoto. (Foto: bladet.no/ANB)
Det er ikke bare råkjørerne som blir stoppet av politiet de kan også vinke inn de som kjører for sakte. Illustrasjonsfoto. (Foto: bladet.no/ANB)

Tatt i laserkontroll - for å kjøre for sakte

Men for 14 dager siden gikk det for fort...

I en laserkontroll, som ble holdt på riksvei 705 i Elvran utenfor Stjørdal mellom klokken 09.40 og 11.40 søndag formiddag, gjorde politiet noe så uvanlig som å stoppe en mann som kjørte for sakte.

- Mannen kjørte femten kilometer i timen under fartsgrensen i 60-sonen, og han laget lang kø etter seg. Derfor ble han vinket inn, og fikk en muntlig advarsel av politiet, og beskjed om å holde seg nærmere opp mot fratsgrensen, sier operasjonsleder Rune Reinsborg ved Nord-Trøndelag politidistrikt, til Stjørdalens Blad.

Del med Facebook-vennene dine

Redd for ny bot

- Sa han noe om hvorfor han kjørte så sakte?

- Han sa at han hadde blitt stoppet i kontroll for fjorten dager siden også, og da gikk det vist for fort. Så han var redd for å få ny fartsbot.

Det ble også stoppet fire andre biler i kontrollen. Disse kjørte imidlertid for fort og ble belønnet med forenklet forelegg. Den høyeste hastigheten ble målt til 82 km/t.

Du kan lese mer om bil og trafikk på bladet.no - her:

Se hva politiet gjør med denne lusekjøreren