Tatt i 108 km/t - med promille

Bilføreren dundret inn i 60-sonen og var tydelig beruset.

Politiet ser svært alvorlig på saken etter at en mann i trettiårene ble stoppet i 108 km/t i 60 sonen   med promille.  (Foto: Jan Erik Sundøy, bladet.no/ANB)
Politiet ser svært alvorlig på saken etter at en mann i trettiårene ble stoppet i 108 km/t i 60 sonen med promille. (Foto: Jan Erik Sundøy, bladet.no/ANB)

Bilføreren ble klokket inn i 108 kilometer i timen i 60-sonen. Han var tydelig beruset!

Den skremmende episoden skjedde ved 17-tida torsdag ettermiddag, skriver Stjørdalens Blad:

60-sone

En politipatrulje gjennomførte en fartskontroll på fylkesveg 26 - Sørsida mellom Lånke og Hegra i Stjørdal. Det er 60-sone langs hele strekningen.

En personbil durte inn i kontrollen i en rasende fart. Bilen ble målt til 108 kilometer i timen i 60-sonen. Da ble politiets sikkerhetsmargin rutinemessig trukket fra i målingen.

Så ut til å være høy

Da politiet konfronterte bilføreren, viste det seg at han i tillegg til å kjøre fort, også var temmelig beruset. Mannen ble tatt med for promillemåling. Etter det bladet.no får opplyst hos politiets operasjonssentral, så promillen ut til å være høy.

Politiet ser svært alvorlig på saken. Det er opprettet sak mot stjørdalsmannen som er i trettiåra. Han får et oppgjør med rettsvesenet senere.

Du kan lese mer om bil og trafikk på bladet.no - her:

LES OGSÅ: Tatt for råkjøring - påsto skoene var for tunge...