Grill
Grill

Tar du disse på grillen?

Topp 5: Med den mest karakteristiske grillen!

5. Mercedes-Benz

Merce
Merce

Om de er mest kjent for stjerna, og om den er et av de mest kjente kjennemerkene i bilindustrien, er Mercedes-grillen også en av de fem mest gjenkjennelige i bilindustrien. En sølvramme med tre horisontaler, og en vertikal i midten. Grillen har kommet i forskjellige varianter, alt fra nær Rolls-aktig på den ærverdige Pullmann, til stiliserte utgaver som på den siste C-klassen.

4. Alfa Romeo

Alfa
Alfa

Noe av det mest sensuelle i hele bilverden, befinner seg i fronten av hver eneste Alfa Romeo som blir produsert. Den våpenskjold-formede grillen blir båret med stolthet av de røde. Grillen har gått gjennom mange evolusjoner, og er nå tilbake til sitt klassiske.

3. BMW

2008-bmw-m3-fender
2008-bmw-m3-fender

Da Volkswagen har gått frem og tilbake i grillstørrelse og utforming, hånd i hånd med merkebror Audi, så har BMW vært sine nyrer trofaste. Nå er det selvfølgelig viktig å være trofaste mot nyrene sine. De startet liv som høye, vertikale åpninger, som på den legendariske 328. Så ble de små kromdetaljer i fronten. Nå er de tilbake som frittstående designelementer. Det er nok ikke mange årene til de ikke har noen åpning, og kromomrisset er erstattet med LED.

2. Jeep

Jeep
Jeep

Da Willys vant kampen om å produsere USA sitt nye militærkjøretøy, vi snakker mellomkrigstid, så ble Willys Jeepen resultatet. De vertikale åpningene, omkranset av runde lys, er verdens nest mest gjenkjennelige front. En designklassiker Jeep har vært dårlige til å forvalte, men det kommer seg.

1. Rolls Royce

Rolls-Royce
Rolls-Royce

Det er aldri noen tvil når du ser en Royce (de som eier en, sier Royce, og ikke Rolls, når de prater schlang). Som et gresk tempel stiger søylene opp mot tempeltaket. På toppen står skulpturen Spirit og Ecstasy, men som kanskje er vél så kjent under kallenavnene "Emily" eller "The Flying Lady". Bilverdens desidert mest gjenkjennlige front.