Synes du standard Hummer er altfor puslete?

Da er det heldigvis noen som kan hjelpe deg.

Hummer 6 wheel
Hummer 6 wheel

Hummer – bilen som har blitt selve symbolet på avskyelige, store, forurensende og politisk ukorrekte SUV-er. Det er også bilen som får enhver miljøverner og SV-er til å se rødt.

Nå kan du få disse menneskene til å se enda rødere og til å bli enda sintere ...

Japansk

Vi er jo oppdratt til at alt som er stort kommer fra Amerika. Slik er det med Hummer også. Men gamle myter står for fall. Japanerne – som ikke er spesielt store mennesker sammenlignet med amerikanere – synes den ble litt puslete allikevel.

Les vår bruktbiltest av Hummer H-1 her:


En stor bil har blitt enda større
En stor bil har blitt enda større


Derfor: Japanske Calwings visste råd. De bygger bilen som du ser på bildene ”Ultimate six”. Det er dog det japanske firmaets Los Angele- filial – 213 Motoring – som står bak.

Les også: Er dette verdens mest harry SUV?


TV og bar

Som navnet henspiller på har bilen fått en ekstra aksel og to ekstra hjul. Den har også blitt forlenget. Innvendig skal den være proppfull av luksus – som seg hør og bør i en slik doning.

Her er det to romslige skinnseter helt bak hvor du virkelig kan strekke ut bena, TV, en seriøs stereo og velutstyrt bar er obligatoriske bekvemmeligheter i en bil som dette.

Ikke noe å si på bakseteplassen her...
Ikke noe å si på bakseteplassen her...


Motoren i Hummer er en V8 bensin på enten 6- eller 6,2-liter (avhengig av årsmodell) som kan utstyres med kompressor om du trenger mer krefter.

10 frontlamper

Utvendig er nytt eksosanlegg med fire utblås på plass, annen styling, med blant annet ti stk. frontlamper og seks feite 24-tommers hjul som er skodd med 315/35x24 dekk. Et hjulsett her er sikkert ikke helt billig?

Det er vel også grunn til å anta at trange parkeringshus bør unngås. Men gjett hvor stas det er å kjøre forbi årsmøtet i den lokale milljøvernforeningen i denne.

Alt du må vite om brukt Hummer finner du her:


Hva mener du – er dette litt kult – eller er det bare ultra-harry? Skriv i kommentarfeltet under:


Ulitmate-six-eksos
Ulitmate-six-eksos