Her er krangelen i full gang. Snart velger sjåføren av superbilen å avslutte oppgjøret på en heller uvanlig måte ... Foto: Youtube.com
Her er krangelen i full gang. Snart velger sjåføren av superbilen å avslutte oppgjøret på en heller uvanlig måte ... Foto: Youtube.com

Superbil mot syklist – se hvordan det ender

– Kom deg bort, ellers smadrer jeg bilen din! Se video:

70 prosent av norske syklister har opplevd truende og aggressive bilister. Forholdet mellom de to partene er såpass kontroversielt, at Statens vegvesen laget en egen kampanje for å roe gemyttene. Målet er at vi skal dele på veien, at begge parter har lik rett på asfalten. 

Likevel går det ikke én dag, uten at en kan oppleve aggressiv oppførsel mellom de som ferdes på sykkel og de som kjører bil.

I London er det minst like aktuelt. Eller kanskje mye mer aktuelt. Det kan i alle fall denne videoen antyde. 

Les også: Vandaliserer sportsbilen – så gikk videoen viralt

Trusler

Situasjonen oppstår mellom en arabiask superbileier og en syklist. Hva som er bakgrunnen for kranglingen, vites ikke. Men det er vel en viss sjanse for at en brei og bråkete Mercedes CLK 63 AMG Black Series kanskje har laget litt mye støy og/eller tatt opp mye av plassen i de trange gatene i Englands hovedstad.

På et tidspunkt kan en høre syklisten be eieren av superbilen om å komme seg bort, før han smadrer bilen hans.

Bilisten er nok ikke spesielt fornøyd med den reaksjonen. Men på sett og vis gjør han som han får beskjed om. Han gjør det bare på en vulgær, og vil nok mange hevde, barnslig, måte. 

Hva som skjer kan du se i klippet under.

Spiller ikke klippet på mobil/lesebrett? Klikk her

Se video: Her blir Tesla solid frakjørt