- Spør kona FØR du ringer!

Bilselger lei av tøffelhelter.

Finn annonse Oppslag
Finn annonse Oppslag

- De kommer for å se på bil og har kjempelyst til å kjøpe, pengene er sikkert i orden også, men at de bare må spørre kona først, forteller Finn A Solheim. Han sper på inntekta si fra blikkenslagerarbeidet med å importere biler fra USA.

- Sistemann var her og så på en 1970-modell Chevy Pick Up, og han skulle ha bilen. Men han måtte bar høre hjemme først - sånn at han ikke risikerte å bli kasta ut. Jeg hørte aldri noe mer fra han, sier Finn.

Får ikke lov

10 råd du IKKE må følge når du kjøper bruktbil!

Blikkenslageren tar inn biler og motorsykler fra Texas i USA, og har drevet med dette siden 1995. Grunnen til at det ble akkurat Texas var tilfeldig, men nå begynner han å bli kjent i området.

- Mannfolka har vel lyst på en hobbybil da, men så stopper det tydeligvis opp hjemme.

- Du må jo oppleve dette ganske mange ganger siden du har sett deg nødt til å skrive det i annonsene dine?

- Ja, dette er ikke et uvanlig fenomen desverre.

Broom oppfordrer til folkeaksjon!

Vi i Broom synes også dette er synd. Kanskje ikke av samme grunn som Finn Solheim, som gjerne skulle vært spart for de unødige telefonsamtalene, men fordi dette vitner om at det er mange bilfrelste menn som ikke har det noe bra hjemme.

Vi oppfordrer til folkeaksjon mot strenge kvinnfolk, og håper at mannfolk i Norge kan være nettopp mannfolk - og sette ned foten når det kommer til drømmebilen. For en drømmebil (eller motorsykkel, båt, fly etc), dét er noe alle menn trenger!

Bilen Finn skal selge nå er en 1970-modell Ford F 100 Pick Up, annonsen finner du her.

Del med Facebook-vennene dine

Les om den gjerrige svensken som gikk på kjempesmellen