Idiot
Idiot

Spesielle nummerskilter: Tenk deg å kjøre rundt med dette!

Topp 5: Regnumre som virkelig sier fra.

JD 39020 står det på mitt om jeg ikke husker feil. Ikke så spenstig kanskje, men når jeg ser hva enkelte andre må kjøre rundt med så er det helt greit. Jeg snakker selvfølgelig om registreringsskilter til biler.

Det er en snodig greie det der. Noen mener at biler med Bærum-utgaver av arten er mer verdt enn ditto med skilter fra for eksempel Troms. Noen synes det er fryktelig stas på få et helt rundt tall med mange nuller. Det synes jeg bare ser teit ut.

Mange som driver med veteranbil (hvor du til en viss grad kan velge skiltnummer selv) er veldig opptatt av å speile årsmodell, type eller motorvolum med skiltet. For eksempel med P 1800 på en Volvo P 1800. Mulig jeg er litt sær der, men jeg synes det da ser mer ut som en reklameplakat og ikke et skilt.

USA er nesten som bakvendtland – der alt, eller i alle fall det meste - går an. Og kreativiteten er stor når det gjelder hva som kommer på nummerskiltene.

Les også: Hippie-bussen lever!


I-forgot
I-forgot

Jeg kan ikke la være å se for meg forvirringen som lett kan oppstå når eieren av denne Cadillac-en skal oppgi registreringsnummeret sitt og svarer: I forgot...


Hi-Ugly
Hi-Ugly

På godt norsk så betyr vel dette noe slik som ”Hallo styggen”. Kanskje ikke en beste eller den hyggeligste hilsenen å sende ut til sine medtrafikanter, selv om den jevne amerikener er langt mer høflig enn oss nordmenn.Peniz
Peniz

Her hjemme rattes VW New Beetle stort sett av kvinner. Det jeg lurer på her, er om føreren har en – eller ønsker seg en. Pen-iz altså...Not-OJ
Not-OJ

Etter rettsaken mot O.J Simpson for noen år siden, var det rene lynsjestemning. Det har denne Ford Bronco-eieren tatt til etterretning og av frykt for reprimander opplyser han hele omverdenen at han IKKE er O.J – sånn for sikkerhets skyld.


Idiot
Idiot

Ikke alle medtrafikanter er like hyggelige og innimellom blir langefingeren faktisk for kort for å speile frustrasjonen som oppstår... Da kan det være greit å ha dette registreringsnummeret i tillegg – som en slags prikk over i-en.

Del med Facebook-vennene dine

Les også: Topp 10: De råeste bilene fra Opel:


Kunne du tenkt deg å ha personlig nummerskilt? Si din mening i kommentarfeltet under: