Sniktitt på GTI

Dette er en forsmak på kommende Polo GTI. Og VW har også finpusset litt på Golf GTI.

Volkswagen bruker det gedigne biltreffet Wörthesee i Østerrike til å slippe noen smakebiter på hva vi har i vente fra merket framover. Polo Wörthesee 09 kalles en konseptbil, men hvis mottakelsen er god nok, er dette svært nært neste Polo GTI.

Flash red-rødfargen kombineres med kraftige sorte striper over helt bilen. Sorte felger, speil og luftinntak under støtfangeren gjennomfører fargeprofilen. Den er også med innvendig. Her er det sorte ventiler, sort ratt og sort radio. Skinnsetene har kraftige sømmer. 18-tommerne fyller godt opp i hjulbuene!

Størrelsesmessig har denne GTI-en passert den legendariske, første Golf GTI, men har fortsatt kompakte mål. På den måten kan man si at den er mer tro mot det opprinnelige konseptet enn storebror Golf. Mange mener at en GTI skal være en liten, kjapp og lett manøvrerbar bil - selvfølgelig i kombinasjon med stor motor. Og spesielt liten kan vi ikke lenger beskylde Golf for å være.

Apropos Golf: VW viser også en grom Golf GTI på biltreffet. GTI Wörthesee edition 09 er senket og har fått strammet opp fjæringen for å gi super-sportslige kjøreegenskaper. VWs eksperter på sånt har jobbet med eksoslyden, slik at du overhodet ikke skal være i tvil om at dette er en spesiell GTI.

Nye GTI konsepter
Nye GTI konsepter
Nye GTI konsepter
Nye GTI konsepter
Nye GTI konsepter
Nye GTI konsepter
Nye GTI konsepter
Nye GTI konsepter