Snart kan du vinne denne bilen!

Broom gjør comeback på TV – med mange godsaker.

Broom er tilbake på TV og det er gode nyheter hvis du har lyst på helt ny bil. Dette er nemlig premien i vårens store konkurranse   en Chevrolet Spark! Jan Erik og Benny gleder seg til å gi den bort.
Broom er tilbake på TV og det er gode nyheter hvis du har lyst på helt ny bil. Dette er nemlig premien i vårens store konkurranse en Chevrolet Spark! Jan Erik og Benny gleder seg til å gi den bort.

– Nå gjelder jeg meg stort til å komme i gang igjen! Vi har filmet fra i fjor høst og gjennom hele vinteren. Nå gjenstår bare den siste finpussen – og så er det klart for en ny sesong med Broom TV!

Det sier Jan Erik Larssen - som vanlig full av entusiasme, bare en liten uke før Broom er tilbake på TV-skjermene.

Del med Facebook-vennene dine


Heftige biler

4. april kl. 21.30 går premieren, nå på TV 2 Zebra.

I åtte torsdager framover skal Jan Erik og TV-gjengen hans presentere deg for nyheter, gromme og heftige biler, spennende gjester – og mye, mye mer.

Innholdet viktigst

– Denne gangen går vi litt tilbake til røttene. Det blir et rent magasinprogram. Fullt fokus på innholdet, dette skal være 100 prosent bilprogram.

– Ja, og så kanskje litt båt og MC innimellom også. Det synes jeg hører med, sier Jan Erik som naturligvis fortsatt har med seg Tommy Rustad og Brooms egen bilekspert, Benny Christensen.

Tommy Rustad måtte gå med tupé - les mer her:

Gir bort bil

Og det er ikke bare en god bilopplevelse du kan få med deg som Broom-seer. I løpet av vårsesongen skal Jan Erik også gi bort en splitter ny bil.

Det dreier seg om en knall rød Chevrolet Spark – fra bilmerket som akkurat har gjort comeback i Norge.

– Vi har tradisjon med å gi bort biler i Broom – den er jeg veldig glad for at vi skal fortsette med. Nå gleder jeg bare til påsken er over – og vi kan komme i gang, avslutter Broom-Larssen.


Klikk her for å lese mer om konkurransen