Messe illustrasjon
Messe illustrasjon

Snart blir denne Forden avslørt

Ford løfter på sløret før bilmessen i Frankfurt – hvilken modell tror du dette er?

Bilmessen i Frankfurt i september regnes for å være en årets viktigste. Hit valfarter smått utrolige en million mennesker, både kunder, tilskuere og presse, for å få med seg det siste på bilfronten.

Ford har flere nyheter på gang. Tidligere i år fikk vi kjennskap med nyeste versjon av Ford Focus. Vi har testet den – og hva vi synes kan du lese her.

Ifølge Ford kan vi imidlertid vente oss en råere versjon på bilmessen i september. Der skal de nemlig vise fram verstingversjon av bilen. Vi gleder oss! Her har Ford tradisjon for å skru sammen noen av bilverdens mest kjørebare, kompakte biler.

LES OGSÅ: Denne bilen startes med en lysbryter!

Tidenes største stand

Men det er plass til mer på Fords 3200 kvadratmeters standområde, som er firmaets største i Frankfurt.

– Vi gleder oss til å vise fram vår beste flåte av biler gjennom historien, og et spesielt hint om hva som venter i fremtiden, sier sjef i Ford Europa, Stephen Odell til Autocar.

Fire helt nye biler vil bli presentert. Skal vi tippe på Focus ST og/eller RS, Focus CC (cabriolet) og en ny, større SUV som vil overta etter Kuga? Sistnevnte har det allerede blitt avduket en konseptutgave av på bilutstillingen i Detroit tidligere i år.

LES OGSÅ: Dette kan bli Norges mest solgte SUV

Og i tillegg har Ford fått et område på 2.300 kvadratmeter hvor besøkende kan få prøve bilenes utstyr, som Active City Stop og Actibve Park Assist.

Lover superbil

Messe Lamborghini
Messe Lamborghini

På Frankfurtmessen i 2009 var det elektriske biler som sto i høysetet. Miljøvern og alternativ motorisering er utvilsomt på agendaen også i år.

Men tro ikke at det av den grunn vil bli rensket for raske sportsbiler.

Lamborghini bygger opp forventningene ved å slippe en mystisk teaser. Til bildet av noen røde hjulspor på svart bakgrunn opplyser det italienske bilfirmaet at de skal vise fram en ny superbil. Men hvilken vil de imidlertid ikke røpe noe om.

Nylig kom jo Aventador på markedet, kanskje er det en åpen versjon av denne?

Hvem vet – kom gjerne med forslag i kommentarfeltet nederst i artikkelen, hvis du tror du vet hva som kommer eller har hørt andre nyheter.

Del med dine Facebook-venner

Lamborghini lover å avsløre hemmeligheten 13. september, klokken 12.45. Så da er det bare å følge med!

LES OGSÅ: De går løs på Lamborghinien med slegger!