Slik tenker de nytt om familiebilen

Dette er første smakebit på nytt Skoda-konsept.

Skoda viser nå en ny konseptbil, Vision 7S, som byr på god plass og mye felksibilitet for hele familien.
Skoda viser nå en ny konseptbil, Vision 7S, som byr på god plass og mye felksibilitet for hele familien.

Skoda er kjent for smarte, ujålete og folkelige biler, med mange praktiske løsninger. Samt at de gir kundene sine mye bil for gunstig pris.

Nå letter de på sløret til en helt ny bil som skal ta dette enda et steg videre. Vision 7S kaller de det som enn så lenge er en konseptbil.

Konsept til tross, dette røper hvor den den tsjekkiske bilprodusenten ser for seg bilframtiden.

Integrert ryggsekk

Vision 7S er en elektrisk familiebil med bærekraftige materialer, minimalistisk design, praktiske og mobile løsninger og sjenerøst med plass. Opptil syv personer kan få plass i tre rader.

Det er tegnet inn muligheten til å ha et barnesete integrert i midtkonsollen bak i bilen. Baksiden av forsetene er utstyrt med videoskjermer for passasjerene på andre og tredje rad. I tillegg har setene integrert egne ryggsekker til glede for de som sitter bak.

Det romslige interiøret vil ha to ulike modus som skal gi best mulig utnyttelse av bilen: Kjøring og avslapning. I kjøremodus vil alle posisjoner være satt i ideell kjøreposisjon.

Thomas Meiner, direktør i Skoda Norge, gleder seg til å følge konseptet videre.
Thomas Meiner, direktør i Skoda Norge, gleder seg til å følge konseptet videre.

Les også: Tesla stopper produksjonen av norske bestselgere

– Denne vil passe i Norge

Til avslapning aktiveres posisjoner der eksempelvis rattet flyttes til siden og første og andre rad flyttes bakover for en enda mer avslappet posisjon. Dette skal gi passasjerene full komfort og maksimal romfølelse.

– Det nye designet er både pent og smart med brukeropplevelsen som viktigste utgangspunkt. Her vil Skoda-eierne finne fleksible interiørelementer og helt nye funksjoner, sier Thomas Meiner som er direktør for Skoda i Norge.

– Vi gleder oss veldig til å følge med på denne konseptbilen, og se hvordan den videreutvikles og etter hvert treffer det norske markedet. Funksjonaliteten og romsligheten er rett og slett en gavepakke for store deler av Skodas målgruppe, avslutter Meiner.

Når en produksjonsklar utgave av bilen vil se dagens lys – og hva den vil koste – sies det ikke noe om ennå.

Les også: Dette er bilen som får frem smilet hos de fleste

Video: Her tester vi Skodas bestselger gjennom mange år som bruktbil