Slik selger Ann Kristin sin egen "prinsessebil"

Ikke nok med det - en av "prinsessene" kan også følge med på kjøpet! 

Kjøp bil - få med prinsesse! Ann Kristin har laget en svært annerledes bilannonse. Foto: Privat
Kjøp bil - få med prinsesse! Ann Kristin har laget en svært annerledes bilannonse. Foto: Privat

Når du skal selge en ekte prinsessebil - da holder det naturligvis ikke med en helt alminnelig og kjedelig bilannonse!

Nei, Ann Kristin fra Kapp på Toten har ikke bare en spesiell bil. Hun har lage en spesiell bilannonse for prinsessebilen sin. Selvfølgelig med prinsesse - ikke bare en forresten, men flere.

En av prinsessene er til og med singel - så litt "kontaktannonse" er det også.

Husker ikke denne modellen ...

Nå er det slik at undertegnede jobbet med salg av disse bilene den gang de var nye. Og jeg kan vel ikke akkurat påstå at jeg minnes "Prinsesse-edition" fra prislistene den gang.

Det er derfor grunn til å tro at denne bilen - akkurat som prinsessene - er en lokal variant.
I bunn og grunn er det, bak prinsesse-stæsjet, en Hyundai Atos Prime fra 2001 som skjuler seg.

En liten, kompakt femdrørs bil med relativt god plass - i forhold til fysisk størrelse. Legg merke til at det er plass til hele fire prinsesser i baksetet!

Se hele annonsen og alle bildene her: 

Enkel, grei og sjarmerende

Bilen må vel best kunne beskrives som enkel og grei og er ikke akkurat noen orgie i hverken kjøreegenskaper, komfort eller motorkraft. Men den er til gjengjeld både driftsikker, bensingjerrig og snerten.

Om vi skal sitere fra annonsen så står følgende å lese:

"Vi søker nå etter en ny eier som vil sette pris på all oppmerksomhet denne skjønne prinsessen tiltrekker seg. Man bør nok som jeg, være glad i oppmerksomhet når man farter rundt i prinsessen. Hun frembringer smil og begeistring blant store og små i alle aldre.

Den lille prinsessa er snill og god, bare den blir stelt litt med. Hun tar deg dit du måtte ønske. Størrelsen hennes gjør at det er meget enkelt å finne parkeringsplass. Smetter inn stort sett over alt, kan til nød parkeres på tvers.


Med V-12 lyd

Til tross for et feminint ytre, har hun installert en fiffig anordning som gjør at man kan få V12 lyd inne i kupeen. Stereoen har ellers dårlig lyd, så det kan være like gromt å høre litt morsk motorlyd ...

For øyeblikket så har hun ymtet frempå om at hun trenger nye sko. Det kan jeg nok være enig i, det gjelder nok både sommer og vintersko.

For øvrig så er alle funksjoner helt i skjønneste orden. Til tross for at hun har blitt tenåring har hun kun rullet i underkant av 55000km, og har derfor masse igjen å gi".

Vi nevnte innledningsvis at en av prinsessene er sigel og tydeligvis på utkikk etter en prins. Så om du er sigel mann så kan du virkelig gjøre et varp.

Les vår test av Hyundai i40 her

Bil og prinsesse for under 20 000,-

Ny bil og ny prinsesse er slett ikke noen dårlig start på høsten. Om du må ha eget slott står det derimot ikke noe om...

Vi siterer videre:

"Skulle det mot formodning være noen menn som vil komme for å kjøpe henne, så informeres det om at en av de attraktive modellene på bildene er singel. Hun stiller velvillig opp for prøvekjøring (etter å ha mottatt litt info og bilde pr mail)."

 Vi skal riktignok innrømme å ha vært borti mer macho doninger, men når du kan få både bil og prinsesse for godt under 20.000 spenn så tror vi det er verdt det ...

Hyundai Sonata: Plutselig var de som sunket i jorden