Slik ødelegger du en bil-klassiker

Det hjelper ikke med pen dame - hvis bilen ser slik ut...

Datsun Z-serie kom allerede i 1969. En linjelekker bil og kanskje den av japse-bilene som først oppnådde skikkelig klassikerstatus, sammen med de etablerte som Porsche, Jauguar og Mercedes - selv om den både var - og er - noe billigere enn noen av de andre.

Men på som så mange andre biler finnes det eksemplarer som har blitt modifisert og til dels ganske kraftig ombygd.

Tøyde strikken...

Noen ganger kan resultatet av en slik ombygning bli kjempebra, og andre ganger ikke fullt så bra. Noen ganger blir det full katastrofe.

Jeg mener at resultatet av ombyggingen av 1979-modellen Datsun 280 Z på bildene over definitivt hører hjemme i kategorien: Ikke helt vellykket. (for å si det mildt...) Ikke alle skjønner når det er nok, og tøyer strikken litt i meste laget.


Les også: Sportsbil til halv pris - Nissan 350Z

rettbakfra
rettbakfra

Mer greie på damer?

Noe sier meg at denne karen fra Nevada i USA som la ut den ombygde 280 Z-en til salgs i helga på ebay.com har mer greie på hvordan damer skal se ut - enn på hvordan biler bør se ut.

Om du fikk et akutt ha-begjær nå (snakker om bilen, ikke dama...) så må jeg skuffe deg. Den ble solgt etter bare et par dager, så om du kjenner suget etter en slik bil får du heller vurdere å kjøpe en av de andre ombygde Z-bilene i linkene under. Eller kanskje hive all god smak over bord og sette i gang en ombygging selv!


Datsun 240 Z ombygd, 1971:


Datsun 240Z 4x4 1972:


Slik ser den ut originalt:

Original Datsun 280Z fra 1979.
Original Datsun 280Z fra 1979.

Hva mener du om denne ombyggingen? Si din mening i kommenter feltet under.

side med dame
side med dame
side
side
rettbakfra
rettbakfra
front
front
Intr,
Intr,