felger_calibra (Foto: Privat)
felger_calibra (Foto: Privat)

Slik kan det gå når du skal unngå en hjort

Ronny ofret bilen – nå håper han på vinnerlykke.

Akkurat nå kan du vinner splitter nye felger og vinterdekk her på broom.no.

Broom-julenissen slår nemlig til igjen – denne gangen utenfor sesong! I samarbeid med Super Dekk Service gir vi bort tre sett splitter nye felger med vinterhjul til de som fortjener det aller mest.

Bidragene har allerede begynt å strømme inn. Her er et av dem – fra Ronny som er en ekte dyrevenn. Det kan imidlertid straffe seg ... Her er e-posten han har sendt til oss:

Mistet kontrollen

Hei Broom. I fjor høst bestemte jeg meg for å gjøre min Opel Calibra Turbo tipp topp. Ny front ble kjøpt inn, bilen ble lakket, og diverse småfeil ble reparert.

Bilen ble tipp topp, så fin at jeg fikk et ganske bra bud på bilen, men jeg avslo da bilen ikke var til salgs. Det skulle jeg ikke ha gjort for en uke senere hadde jeg et uheldig møte med en hjort på en hvit vintervei. Jeg klarte å unngå hjorten, men mistet kontrollen på bilen.

Turen endte med at jeg traff fortauskanten og deretter fikk en snurring. Resultatet ble to kantkjørte felger, punktering på to dekk. Jeg fikk ødelagt en bremseskive, bøyde noe i bakstillingen og ødela den nye fronten. I tillegg begynte turboen å fjuske, men vet ikke om dette har noen sammenheng.

Bilen blitt stående

Som student er jeg ikke er avhengig av bli og med stram økonomien har bilen blitt stående stille. Jeg har nå fått bestilt en del deler og regner med at bilen blir kjørbar i nærmeste framtid, men nye felger og vinterdekk må dessverre vente.

Håper derfor der i Broom vil gi en hjelpende hånd slik at bilen kan brukes i vinter og jeg slipper og låne mamma sin gamle Chrysler (som garantert vill lage kø når den står fast på en vintervei en plass i Norge). Mvh. Ronny Solheim.

LES OGSÅ: Topp 10 – de råeste fra Opel

Bli med du også:

Har du Norges mest slitte vinterhjul i garasjen/kjelleren? Endte vinteren i fjor med at du punkterte på alle fire hjul? Har du hatt så mange andre påkostninger på bilen din at det siste du har råd til nå er nye dekk? Eller har du kanskje en helt annen – og enda bedre – grunn?

Da må du fortelle det til oss! E-post-adressen er redaksjonen@broom.no. Legg gjerne også et bilde som illustrasjon, hvis du har det.

Førstepremie:

16” Nokian/Michelin pigg/piggfritt pakke med Mega Wheels Rotera alufelger

MEGA-Rotera-20100514-0023-(
MEGA-Rotera-20100514-0023-(

205/55R16, følgende alternativ på dekkmønster:

Michelin X-Ice XI2 piggfritt, Michelin X-Ice North 2 pigg,

Nokian Hakkapeliitta R piggfritt, Nokian Hakkapeliitta 7 pigg

Michelin og Nokian er alltid blant testvinnerne, og leverer noen av de ypperste vinterdekkene som finnes på markedet.

Her er en annen som har veldig lyst til å vinne:

Andre- og tredjepremie:

15 eller 16“ dekk og felgpakke fra Marshal (15” piggfritt er Nexen Winguard Ice alternativet), levert med Mega Wheels Rotera felger

KW31_30_MARSHAL-(Medium)
KW31_30_MARSHAL-(Medium)

195/65R15 pigg eller piggfritt, eller 205/55R16 pigg eller piggfritt.

Marshal er dattermerket til Kuhmo, produsert i Sør-Korea.

Adressen for å være med er altså redaksjonen@broom.no.

Super_dekk_LOGO_t
Super_dekk_LOGO_t

På superdekk.no kan du se hvordan felgene vil se ut på din bil, i felgkonfiguratoren.

Du kan også lese mer om de ulike dekkene.

Skriv inn til oss så fort som mulig – lykke til!

SE OGSÅ: Her er noen som går hakket lenger enn svidd gummi: