Slik gjør du ikke styling og tuning

De verste eksemplene på styling og tuning vi har sett på lenge. Veldig lenge.

Åpn bilde
Åpn bilde

Her er trimtipsene som hverken får bilen din til å gå fortere, som ikke gir draget på det annet kjønn, eller øker statusen din i venneflokken. Og som du kanskje gjør lurt i å styre unna...

Av og til vet jeg ikke helt om jeg skal le eller gråte. Når jeg så eksemplene under gjorde jeg litt av begge deler. Selv har jeg gjort veldig mye både rart og dumt - og testet ut diverse teorier som ikke har holdt mål.

Men så lille som eksemplene i bildene under har det dog aldri vært. For her er noe av det teiteste jeg har sett på lenge.


26-tommere - i plast:

camaro26s3-500x333
camaro26s3-500x333Mange synes at 26-tommere er stilig – jeg selv hører med blant dem som synes det kan bli litt ”too much” – i alle fall i dette tilfellet.

Se på bildet en gang til. Hvor er hjulmutterne? Eller senterlokket? Se enda en gang – har Camaro virkelig helrøde bremseskiver 2,5 millimeter bak felgen, uten caliptere?

Nope. Denne har hjulkapsler i hardplast og dårlig krom – trolig produsert i Taiwan...

Hadde jeg hatt en så fet Camaro skulle jeg i det minste sørget for bedre hjulutrustning.

Broom dom: Dette er verre enn å banne i kjærka... Fy skam deg.Sportseksos type XXXL:

muffler007
muffler007


Sjekk ut: Verdens fem kuleste eksosrør


Det sies at det ikke er størrelsen det kommer an på – men det har trolig ikke eieren av denne bilen hørt... I så fall bryr han seg i alle fall ikke om det.

Et skikkelig sportseksosanlegg kan være både pent, nyttig - og ikke minst gi god lyd!

Men over 2 – 2,5 tommer er sjelden noe særlig vits. Det skal jo være et visst mottrykk også. Det er det neppe her. Hadde ikke bilen vært så senket, så hadde han sikkert montert et enda større, men da hadde det subbet i bakken...

Broom dom: Håpløst! Men vi gir plusspoeng for at vi fikk oss en god latter!Elektrisk "lissom-turbo":

supercharger_home
supercharger_home

Åpne luftveier er viktig på både biler og mennesker – det vet vi. Her har vi et luftfilter med innebygget vifte som visstnok skal skyve innsugningslufta inn i motoren med ”turbofart”!

Ideen er jo litt fascinerende i utgangspunktet, men her bremses luft-flowen av - nettopp den "geniale" vifta - vel så mye som at den gis fart. Vifta sitter jo inne i innsugningsrøret og stenger passasjen!

Og noen turbo er det definitivt ikke. Håper bare propellen er av såpass kvalitet at den ikke går i oppløsning - slik at fragmentene av den havner inne i motoren... Kjøp frarådes på det sterkeste!

Broom dom: Hadde dette vært en god ide - så hadde det vært standard på alle biler de siste 50 årene...

Les også: - Vi vil den ulovlige trimmingen til livs


Har du sett enda verre ting? Fortell i kommentarfeltet under: