Slik går det når bilstereo blir galskap

Se det utrolige klippet - så skjønner du hva vi mener.

Meningen med fett stereoanlegg er vel blant annet å imponere damene   ikke å skremme dem ut av bilen. Men dette er helt ekstremt!
Meningen med fett stereoanlegg er vel blant annet å imponere damene ikke å skremme dem ut av bilen. Men dette er helt ekstremt!

Et rått bilstereoanlegg har to funksjoner: Hos noen er poenget at det skal gjengi musikk så klart og tydelig som mulig, med et så fyldig og fint lydbilde som mulig.

Hos andre er det like viktig å kunne dundre på så både bil, vinduer og interiør nesten ristes i filler - helst med det for øye å imponere noen av det andre kjønn.

I dette tilfellet må det vel sies at lyden tas til det ekstreme - så til de grader at effekten blir den motsatte av det vi nevnte over. En har altså fått to fagre blondiner innenfor dørene, men først må den ene, og deretter den andre forlate bilen

SE VIDEO: Skal du bygge stereoanlegg i bilen - så ikke ring denne karen!

Del med dine Facebook-venner

De blåses mer eller mindre bokstavelig talt ut av lyden fra stereoanlegget! Her er det nok lagt adskillige timer med innsats - og en ikke ubetydelig bunke med penger - for å få rette nivået.

Spørsmålet er kanskje hva som egentlig er poenget med så mye lyd...

Klikk på videovinduet under for å se klippet:

http://www.youtube.com/watch?v=rIi211GdhAs

SE VIDEO: Her er ei dame til som sliter med å holde ut musikken ...