Slik får du mye mer plass i bobilen

Her får du en ekstra dobbeltseng - på taket.

Flere fleksible løsninger som gjør turen triveligere for både to  og firbente inngår i spesifikasjonene på de mange modellene.
Flere fleksible løsninger som gjør turen triveligere for både to og firbente inngår i spesifikasjonene på de mange modellene.

Hevbart tak er noe vi forbinder med de små varebil-baserte campingbilene. Men T.E.C. kommer nå med dette også på tradisjonelle bobiler og på campingvogner.

Dermed øker du både plass og bruksområde vesentlig, uten å måtte "drasse" rundt på en veldig stor bil.

Modellserien AdvanTEC er bygd på Fiat Ducato, og kommer i to grunnvarianter.

Tre versjoner

Den minste lyder navnet 543G, med tverrplassert dobbeltseng bakerst, toalettrom og kjøkken på hver sin side midt i bilen og sittegruppe i form av benk og bord i tilknytning til førerhuset. Den største har betegnelsen 644G med en lengde på 6,78 meter. Planløsningen har her to enkle senger bakerst, toalettrom mot helveggen og kjøkken til venstre for inngangsdøren.

Alkovebilene har betegnelsen FreeTEC XS og kommer i tre versjoner basert på Fiat Ducato. Den minste heter 582G, med tverrplassert dobbeltseng over den bakre garasjen. 663G har to tverrplasserte køyer mot endeveggen, toalettrom mot helveggen og kjøkken til venstre for inngangsdøren. Lengden på denne er 643 cm.

Les også: Adria satser på de sportslig innstilte

Eget hundehus

Størst blant alkovebilene er 691G. Denne har i prinsipp samme planløsning som 663G, men køyene er byttet ut med en dobbeltseng på 131x210 cm.

Del med Facebook-vennene dine!

På basis av modellseriene AdvanTEC og den halvintegrerte RoTEC kan man få det hevbare taket med ekstra sengeplasser. På programmet står også noe man betegner som "Dog sitter", der man i garasjen bak i bilen kan sette inn et spesialkonstruert hundehus.

Les også: Her kan du bygge din egen campingbil!