15 centimeter   det var alt som var til overs da kinesiske Han satte ny verdensrekord i lukeparkering. Bilde fra www.youtube.com.
15 centimeter det var alt som var til overs da kinesiske Han satte ny verdensrekord i lukeparkering. Bilde fra www.youtube.com.

Slik blir du verdens beste i lukeparkering

Her får du alle triksene. Se video:

Lukeparkering: Noen grøsser bare de hører ordet, andre tar det på strak arm – og andre igjen går virkelig seriøst inn for oppgaven!

Tidligere i år satte kinesiske Han Yue ny verdensrekord i den noe spesielle øvelsen "hvor-liten-luke-er-det-mulig-å-få-bilen-inn-i.

Del med Facebook-vennene dine

Mye trening

Den tidligere rekorden var på 22 centimeter, i tillegg til bilens lengde. Men vår venn Han mente det burde være mulig å slå, og det klarte han altså.

15 centimeter lyder den nye rekorden på. Den satte han med en Mini Cooper. Og selv om det kanskje kan se enkelt ut når han gjør det, ligger det mildt sagt mye trening og forberedelse (og ødelagte støtfangere) bak en slik rekord.

SE OGSÅ: Hvem sa jenter ikke kan lukeparkere?

Bør bli norsk?

Nå har det kommet ut en liten filmsnutt som viser hvordan Han øvet til rekordforsøket. Og dermed får du hele oppskriften på hvordan du bør gå fram hvis du bestemmer deg for at denne rekorden bør bli norsk.

Og så er det nok ikke så dumt å være godt over gjennomsnittet god på å kjøre bil også!

Se selv – klikk på videovinduet under for å se klippet:

http://www.youtube.com/watch?v=wabJKUv0MNI&feature=player_embedded#!

SE OGSÅ: Tyske Ronny hadde rekorden – men ikke lenge