- Sjuseter til 100 000 - hva får vi da?

Mange unger og lite penger. Hva skal du kjøpe? Brooms bilekspert vet råd:

PS interior sjuseter
PS interior sjuseter

Benny Christensen er Brooms bilekspert. I "Spør Benny"-seksjonen her på broom.no svarer han på alt som har med bil å gjøre. Her er et av spørsmålene fra siste nettmøte:

Hans Georg spør:

Hei Benny. Vi er en familie på fem som ganske snart blir seks og dermed trenger vi en sjuseter. Det koster penger å ha unger, derfor har vi ikke så mye penger å bruke på bil. Vi kan strekke oss til maksimalt 100 000 kroner. Da er vi også avhengig av å finne en bil som ikke går mye i stykker og som da koster oss mye penger hver måned. Har sett litt på Renault Espace men skjønner at det kanskje ikke er det tryggeste å kjøpe. Har du noen råd og forslag til oss?

Sjekk Espace i Brooms bruktbilguide - klikk her:

Benny svarer:

Hei Hans Georg. Spennende utfordring og det er ganske mange som er i samme situasjon som dere. Her er det også mye å velge mellom. Espace og Chrysler Grand Voyager er det ganske mange av i markedet, men ingen av disse er akkurat kvalitetsbiler. I forhold til utgifter underveis, kan det nok være smart å se på noe japansk.

Du får en fin Mitsubishi Space Wagon til denne prisen. Toyota Picnic er en litt glemt bil i denne klassen, den får du med både seks og sju seter. Aprops glemt: Honda Stream er det ikke mange som husker, men her får du fin bil til din pris. Du kan også få en Toyota Previa, men da blir den gammel.

Ellers: Masse å velge mellom på Opel Zafira. Men da får du ikke veldig mye plass bortsett fra til ungene.

Les mer om Zafira i Brooms bruktbilguide - klikk her:

Det gjelder også Peugeot 307 SW. Jeg har også sett den svært spesielle Fiat Multipla til under 100 000 kroner - da får dere en bil ikke mange andre har her hjemme. Lykke til!

Stort arkiv

Alle spørsmål Benny svarer på, legger seg automatisk inn under de ulike bilmerkene her på broom.no.

Du kan også lese alle svarene på Spør Benny-seksjonen - klikk her:

Velkommen - og lykke til!

På bruktbiljakt? Sjekk oversikten i Brooms bruktbilguide - klikk her: