Sjekk denne bastarden!

Dette er en av de mest unike bruktbilene du kan kjøpe. Din for 50 000,-!

Fun hovedbilde ny (Foto: Privat)
Fun hovedbilde ny (Foto: Privat)

Skoda Felicia Fun er ikke den bilen man ser oftest på norske veier. Denne bilen er noe så spesielt som pickup og cabriolet - i ett!

Ifølge Skodas eget register er det bare produsert 4016 utgaver mellom 1995 og 2001. Men vil du ha en plommegul pickup med uttrekkbart baksete på lemmen – og heftig hekkspoiler – så har du sjansen nå.

- Jeg har hatt bilen i ett år, og jeg har blitt så glad i den. Det var egentlig kjæresten min som kjøpte bilen, men da det ble slutt mellom oss beholdt jeg Skodaen, sier Barbo Hagh Sætermo til Broom.no. Hun har lagt ut 1999-modellen til salgs for 49 767 kroner. Den svært spesielle Skodaen har rullet 155 000 kilometer.

Klikk her for å se annonse på bilen

Herlig om sommeren

Fun-hekk-ny (Foto: Privat)
Fun-hekk-ny (Foto: Privat)

Hun holder til i Storforsheim, like ved Mo i Rana, og der er den lille gule velkjent. Nå skal favoritten få ny eier, og det skyldes praktiske årsaker.

- Jeg er høygravid, og da er det litt vrient å hoppe opp i lemmen for å dra ut baksetet.

- Det er litt dårlig plass til barnevogn også. Men løsningen med de to ekstra setene er suveren. På sommerstid er det herlig å sitte bak der, og det er enkelt å få på plass setene, sier Hagh Sætermo.

- Og da sitter du under åpen himmel?

- Ja, perfekt for fine sommerdager! Men det er selvfælgelig sikkerhetsbelter også her og bilen er registrert som fireseter.

Glad i Skoda? Sjekk vår bruktbilbase

- Sitter i svingene

Fun-inne-ny (Foto: Privat)
Fun-inne-ny (Foto: Privat)
Hun innrømmer gjerne at bilen lever opp til navnet sitt, for det er Fun å kjøre gul Skoda, hevder Barbro.

- Ja, den har jo 1,6 liters motor, og veier ikke stort. Den ligger klistret på veien, og du kan kjøre svinger så fort du tør, men toppfarten er ikke så høy, sier hun.

Felicia nøt godt av Skodas samarbeid med Volkswagen, og de 75 hestene er tyske. 5 girs manuell kasse er standard. Interiøret er ikke spesielt selvhøytidelig, og bærer preg av knallgule detaljer på girspak, ratt, dørtrekk og håndbrekk.

- Jeg selger med tungt hjerte, for dette er en artig bil som man får følelser for. Det er ingen her på Mo som vil ha den dessverre, men mange gutter fra andre steder har meldt seg allerede. Det er vel egentlig ingen veldig praktisk bil, men den er veldig spesiell og det liker jeg, sier Barbro Hagh Sætermo.

Les tester av nye Skodaer – klikk her

Fun-front-ny (Foto: Privat)
Fun-front-ny (Foto: Privat)