Sinnasnekker'n avskiltet!

– Ikke bra med tanke på programmets image.

Hit men ikke lenger, mente politiet, som avskiltet kjøretøyet til Sinnasnekker'n.
Hit men ikke lenger, mente politiet, som avskiltet kjøretøyet til Sinnasnekker'n.

Statens vegvesen og tollvesenet avholdt mandag kveld en kontroll på rv. 35 syd i Øvre Eiker, melder bygdeposten.no.

Resultatet var at syv kjøretøyer ble avskiltet på grunn av ikke å ha betalt årsavgift, manglende EU-kontroll og manglende omregistrering. I tillegg ble det skrevet ut seks mangellapper under kontrollen.

Del med dine Facebook-venner

– Uheldig

En av de avskiltede kjøretøyene var lastebilen til TV-programmet Sinnasnekker'n, som sendes på TV-Norge.

Når Bygdeposten kontakter TV-Norge for en kommentar på at lastebilen er avskiltet, blir vi videresendt til produksjonsselskapet Strix som lager programmet Sinnasnekker'n.

TV-Norges informasjonsavdeling sier det er uheldig at en bil som profilerer stasjonen er blitt stående avskiltet etter mandagens kontroll.

Hos Strix sier produsent Robert Grosvold at han ikke kjenner til at bilen er avskiltet, men forteller at de har satt bort selve jobben til firmaet Team Otto, som er de som har denne bilen.

LES OGSÅ: Avskiltet 52 biler

– Ikke bra

– Selv om jeg ikke kjenner til at bilen er avskiltet, eller hvorfor den er avskiltet, er det med tanke på programmets image ikke bra at bilen som er dekorert med reklame for programmet står avskiltet etter veien, sier Grosvold.

Han henviser oss derfor videre til Sinnasnekker'n Otto, som skal være den som kan svare på dette.

Ny eier

- Etter å ha sjekket saken viser det seg at dette er bilen til en tidligere franchise avdeling i TeamOtto, svarer sinnasnekker'n Otto Robsahm til Bygdeposten i en e-mail tirsdag kveld.

Han forteller videre at han med andre ord ikke har noe med bilen og mulige lovbrudd å gjøre.

- Isoenergi AS heter firmaet som tidligere het TeamOtto Isoenergi. De var også en utførende leverandør til Sinnasnekker'n programmene, skriver Robsahm.

Han forteller at firmaet har opplyst at det er noe kluss med biltilsynet og ny eier av bilen som har vært årsaken til avskiltingen.

Robsahm skriver videre at de i TeamOtto nå holder på å bygge opp et nytt franchise-selskap som skal bestå av landsdekkende håndverkere.

- Målet er å kunne tilby kunder seriøse håndverkere ved å markedsføre dem under en felles TeamOtto profil, skriver Robsahm.

Les flere artikler om bil og motor i Bygdepostens motormagasin.