Shelby Cobra: Av og til får man som fortjent...

"I knew it", roper kameramannen. Da er det for sent. Se video:

Roper man 'I knew it' når det smeller, og kaller videoen 'Dumb woman crashes Shelby Cobra', så burde man kanskje ikke invitert til prøvekjøringen i det hele tatt... Illustrasjon: Skjermdump fra Youtube
Roper man "I knew it" når det smeller, og kaller videoen "Dumb woman crashes Shelby Cobra", så burde man kanskje ikke invitert til prøvekjøringen i det hele tatt... Illustrasjon: Skjermdump fra Youtube

Etterpåklokskap er verdens mest eksakte vitenskap, er det noen som hevder.

Skulle man ta på alvor alt som blir sagt når røyken har lagt seg, burde mange flere ulykker og uhell vært unngått. Blant annet burde ikke denne lille prøveturen av en flott Shelby Cobra vært gjennomført.

"Yup, she did it..."

Det skulle nok både den kvinnelige sjåføren og den som eier bilen, som vi aner at er identisk med kameramannen her, ønske - sånn i ettertid.

Se også: 50 års krasjtester har forandret oddsene

For her går det galt. Asfalten virker fuktig, og det er ting som tyder på at sjåføren ikke er veldig vant med å kjøre bil med manuelt gir - i hvertfall ikke nok til at hun har blitt direkte godvenn med clutchen, eller ser poenget i å behandle pedalen helt til høyre med utpreget respekt.

"Yup, she did it. I knew it. I KNEW it!", roper kameramannen da hun på mirakuløst vis klarer å unngå å frontkollidere med en møtende bil, og i stedet plasserer Cobra-fronten langt inn i bagasjerommet på en parkert bil så glassfiberen spruter. Og han virker på ingen måte glad for at hans påståtte forutanelse slo til.

Nå er du advart...

Tvert imot antyder også navnet på videoklippet, "Dumb Woman Crashes Shelby Cobra", en viss bitterhet i etterkant. Dermed benytter vi anledningen til å advare deg mot å være altfor optimistisk på andres vegne hvis du låner ut bilen din nå på høst-våt asfalt.

Del med Facebook-vennene dine!

Og hvis du allerede på forhånd vet at det vil gå galt, kan du vel i det minste være grei og avblåse hele greia før noen blamerer seg, eller rent av skader seg selv eller andre...

Se også: Kort dragrace - se MC´en krasjer i juletreet