VW Passat int. 2012.
VW Passat int. 2012.

Ser du hvilken norsk familiefavoritt som kommer med ny toppmodell?

Denne produsenten hviler ikke på laurbærene ...

Vi kan trygt si at VW har vind i seilene om dagen. De selger biler som aldri før og er definitivt blant merkene med aller bredest utvalg i antall modeller, motoralternativer og utstyrsvarianter.

I løpet av årets første ni måneder solgte de mer enn seks millioner biler – hvilket er en økning på nesten 14 % i forhold til fjoråret.

Nå bredder VW utvalget ytterligere med to nye varianter av Passat og Polo.

Ny toppmodell

 Exclusive blr ny toppmodell for Passat.
Exclusive blr ny toppmodell for Passat.

VW Passat er en bil som ca. 5500 nordmenn kommer til å kjøpe i år. Nå kommer en ny toppmodell av den norske familiefavoritten. Nemlig VW Passat Exclusive.

Velger du denne, får du 18-tommers felger, sportsfjæring som senker bilen 15 millimeter, skinnratt med innslag av pianolakkerte elementer, titansort innertak og ikke minst et nytt skinninteriør i fargen ”Chocolate Brown”, med kontraster av ”Pepper Beige”

Aktive klimaseter med kjøling leveres mot pristillegg. I tillegg får bilen diverse listverk som er eksklusivt for denne modellen.

5.500 norske familier kommer til å velge denne bilen i år:


Nesten GTI

VW Polo R-line
VW Polo R-line

Lillebror VW Polo blir nå også tilgjengelig i R-line utgave. Her tilbys to forskjellige pakker. En eksteriør- og en interiørpakke.

Den utvendige pakken byr på følgende: 16 tommersfelger (ev. 17 tommere mot pristillegg), helsvart grill, frontspoiler, takspoiler og diffuser bak i tillegg til sideskjørt, LED-lys og så klart R-line emblemer.

Den innvendige pakken består av: Sportsstoler (skinn mot pristillegg) lik de man finner i Polo GTI, sort innertak, sportsratt i skinn og racinginspirerte aluminiumspedaler.

Del med Facebook-vennene dine

Les vår test av VW Polo her: