Ser du hvilken bilnyhet dette er?

Volvo viser stadig færre detaljer for hver "tease" av nye V40...

Ser du hva slags bil dette er? Ironisk nok syntes den bedre på de forrige 'teaser bildene'   men uansett er det snart så du får se hele bilen, når den avdukes i Geneve i mars.
Ser du hva slags bil dette er? Ironisk nok syntes den bedre på de forrige "teaser bildene" men uansett er det snart så du får se hele bilen, når den avdukes i Geneve i mars.

Vi skriver tease i anførselstegn, for det kan nesten virke som at markedsavdelingen hos Volvo har misforstått begrepet: For å erte opp publikum må man jo i det minste vise noe - det er en grunn til at strippere ikke opptrer i bobledress.

Har vi hørt.

Nå kan det virke som at vi har surnet til i irritasjon over at det siste i rekken av bilder av den kommende volummodellen til Volvo faktisk viser enda mindre detaljer enn det forrige bildet som ble sluppet. Men at vi likevel viser dere bildet kan jo antyde at "teasingen" likevel fungerer.

Les også: Opel Astra Sports Tourer blir en tøff konkurrent

Stor interesse

For vi vet at det er flere enn oss som er nysgjerrige på den kommende stasjonsvognen, som - bygget på en utvidet C30-plattform - vil bli litt mindre enn den aldrende V50-modellen den erstatter, og plassere seg i "Golf-klassen".

Kompakte stasjonsvogner selger godt i Norge, og her har også V50 holdt stillingen rimelig godt på salgsstatistikkene inn i det siste. Og i løpet av et års tid er det slutt for den modellen.

Om enn litt mindre vil nye V40 bli en langt mer moderne bil. Det gjelder etter alt å dømme det tekniske, som vi strengt tatt vet svært lite om foreløpig, men også designet, som vi etter forrige bildeslipp fra Volvos markedsavdeling vet litt mer om:

Det forrige teaserbildet vi fikk se avslørte at likheten blir stor i forhold til storebror V60.
Det forrige teaserbildet vi fikk se avslørte at likheten blir stor i forhold til storebror V60.

Ut fra det kunne vi trekke konklusjonen at familielikheten etter alt å dømme vil være stor i forhold til V60, som i de fleste sammenhenger har høstet lovord for både utseende, kvalitetsinntrykk og ergonomi. Ergo virker det som en god plan å lansere den nye bilen med det gamle navnet V40 som en litt mindre versjon av den samme vinnerformelen.

Les også: Citroën C4 - et alternativ med flere "godbiter"

Følges tett på Facebook

Når det nå kommer et "håpløst" teaserbilde av den nye bilen, henger det selvsagt sammen med at det nærmer seg introduksjon, og at man hos Volvo virkelig ønsker å holde publikum i ånde frem mot begivenheten. Det vil skje på Geneve-utstillingen i neste måned.

Del med Facebook-vennene dine!

Avdukingen skal selvsagt overføres direkte på Facebook.

Over 320.000 har allerede klikket "liker" på eventet og får dermed det spennende teppefallet rett inn på newsfeeden sin når den tid kommer. En så stor forhåndsinteresse kan antyde at det blir gøy å være Volvo-selger utover sommeren, når de første bilene ventes til Norge.

Les også: Kanskje kommer det en XC40 også?