Se sjeikens vanvittige offroader

Denne slår det meste

Jalopnik
Jalopnik

Det kan sannelig ikke være lett å være stryrtrik sjeik heller. Uansett hva du finner på, er det helt sikkert noen andre som har gjort det enda større og enda verre.

Kjøper du Rolls-Royce og får den spesialdekorert, kan du være sikker på at nabosjeiken har tatt dekoreringen enda lenger. Og lager du monsterutgave av Hummeren din, er det sikkert noen som har bygget den til et enda større monster.

Men her - her har vi en bil det skal litt til for å toppe!

Ekstrem i ørkenen

Den stolte eier heter Sheikh Hamad Bin Hamdan Bin Mohamed Al Nahyan (vi håper han har en kortversjon han bruker når han skal hilse på folk!), og han har dratt til med en bil vi ikke har sett maken til!

Denne farkosten har startet livet sitt som en ganske alminnelig Nissan Patrol. Men det er en god stund - og MYE penger - siden.

Bilen er døpt Black Spider og skal ha helt ekstreme ørkenegenskaper. Det får den mye takket være tre akslinger og visstnok trekk på alle sammen.

Bare synet av når mellomakslingen trekkes opp og inn i hjulbuene foran er fantastisk! På plass oppe på forskjermen ser det nesten ut som reservehjulet på en Excalibur.

LES OGSÅ: Dette er verdens råeste SUV

Gullstripe?

Foruten avansert understell, har vår venn sjeiken også sans for litt folkelig stash. Hva sier du om fire "Flåklya-horn" på støtfangeren foran - og gangstercap over frontruta?!

Den brede stripa langs siden av bilen ser også mistenkelig ut som den kan være laget av gull. Ja, hvorfor ikke???

Vennene hans ser i alle fall behørig imponerte ut på dette klippet. Og da er jo mye gjort!

LES OGSÅ: 2CV-en reddet ham ut av ørkenen

Klikk på videovinduet for å se et kjapt klipp av bilen: