Renault går i en sportslig retning med nye Clio   også utvendig kan den skreddersys etter kjøperens ønsker.
Renault går i en sportslig retning med nye Clio også utvendig kan den skreddersys etter kjøperens ønsker.

Se så lekker!

Dette er småbilen som virkelig pynter opp i nabolaget.

Setter du pris på lekkert design – samtidig som du vil ha en trygg, solid og velkjørende bil med høy kvalitet? Da bør du se nærmere på nye Renault Clio.

Fjerde generasjon av denne klassikeren har akkurat kommet til Norge. Etter å ha solgt 11,5 millioner eksemplarer av de tidligere Clio-generasjonene, har Renault nå laget en bil som absolutt vekker oppsikt,

Nettkontakt med bilen

Designet har allerede rukket å få mye skryt. Dette er både lekkert, sporty og moderne og bærer signaturen til Renaults nye designsjef Laurens Van Den Ackers. Clio skiller seg ut fra mengden, samtidig som den på ingen måte er prangende.

Til nye Clio skal Renault også tilby sitt egenutviklede system for direkte nettkontakt mellom bil og eier. Med Renault R-link har man tilgang på en rekke personifiserte tjenester i en egen hjemmeside som vises på den 7 tommer store taktile skjermen og som gir mulighet for stemmestyrte funksjoner.

I tillegg kommer her bilverdenens første App-butikk gjennom Renault R-link Store, som gir mulighet for å laste ned en rekke applikasjoner direkte til bilen eller PC-en gjennom «MyRenault».

Lag din egen bil!

Clio er ikke bare en bruksgjenstand – du kommer til å bli glad i den også! Og eiergleden starter allerede før du har fått bilen. Gjennom Renaults personifiseringsprogram kan du skreddersy din Clio akkurat slik du vil ha den. Du kan velge mellom et utvalg speilhus, griller, bakskjørt, beskyttelseslister på dører, felgdesign og takgrafikk.

Interiøret kan tilpasses ditt ønske både for dashbord, dørpaneler, ratt, hendler, detaljer på gir og luftventiler og dørmatter. En rekke alternativer tilbys – til gunstig pris.

Sparebøsser

Clio er heller ingen dyr bil å eie. Med noen av verdens mest moderne motorer under panseret, kan det være lenge mellom hver gang du må innom bensinstasjonen. Energy dCi 90 bruker kun 0,32 liter på mila og har et CO2-utslipp på kun 83 gram per kilometer.

Bensinmotoren Energy Tce 90 – Renaults første tresylinders motor – kan skilte med turboinnsprøyting og samtidig et forbruk på 0,43 liter per mil og CO2-utslipp helt ned på 99 gram per kilometer.

Tør skille seg ut

I tillegg kan du til enhver tid følge med på hvor økonomisk og miljøskånsomt han kjører på dashbordet, ved hjelp av girskifteindikator og monitorer som måler helhetlig kjørestil. Gjennom Renault R-link tilbys dessuten et eget program med applikasjonen Driving eco² app, som både analyserer kjørestilen i forhold til forbruk og utslipp og gir tips til hvordan forbedre denne.

Med andre ord: Dette er bilen for deg som tør skille deg ut og som vil ha noen annet enn det "alle andre" kjøper. Clio er tiltrekkende og innovativ – samtidig som den har den samme høye graden av kvalitet og sikkerhet som du får i alle Renaults modeller.

Nærmeste forhandler – det finner du ved å klikke på denne linken: